Čo teda môžeme očakávať od večerného zápasu na Estadio Mestalla medzi domácou Valenciou a katalánskou Barcelonou?

1.   Hlas pozitívny:

Budeme sledovať, ako sa FC Barcelona vysporiada so zápasom na pôde súpera s očakávaním zachovania si nasadenia a bojovnosti a hlavne kvalitnej kombinácie zálohy, ktorá vždy prinesie dominanciu v kľúčovej časti ihriska. V útočnej fáze potom prepojenie pracovitej zálohy s kreatívnym útokom zápas rozhodne v náš prospech.

Hlas:

FC Barcelona bude s absolútnym prehľadom kontrolovať zápas, hráči sa vybičujú k rovnakému výkonu ako v stredu. Výhra o dva góly po výbornej hre nás všetkých poteší.

2.   Hlas ostražitý:

V druhom prípade budeme opatrne sledovať, ako sa Valverde zachová tentokrát z hľadiska rotácie hráčov. Zápas v Londýne proti Tottenhamu bol nesmierne náročný a všetci hráči hrali absolútne na doraz. Bude teda v každom prípade nutné pretočiť zostavu, aj keď na druhej strane, po zápase nasleduje reprezentačná prestávka? Luis Enrique je v tomto prípade k hráčom FC Barcelona „priateľský“ a teda si počas pauzy oddýchnu a zregenerujú. Ponúka sa oddych Coutinha, Rakitiča, Piquého, Busquetsa. Odváži sa Valverde na ihrisko poslať zostavu Ter Stegen – Alba, Vermaelen, Lenglet, Semedo – Vidal, Arthur, Messi, Malcom, Dembélé, Suárez? Alebo to viac zatvorí? Uvidíme.

Hlas:

FC Barcelona nastúpi v TOP zostave, v tom najsilnejšom zložení. V momente, keď bude zápas rozhodnutý, Valverde vystrieda najvyťaženejších hráčov za hráčov hrajúcich menej.

3.   Hlas negatívny:

Príde povestné bolenie brucha? Príde po špičkovom výkone v Lige Majstrov slabý výkon a zaváhanie? Aj toho sa treba obávať a ja osobne som veľmi zvedavý, ako to nakoniec dopadne.

Hlas:

FC Barcelona si udrží tempo a štýl z posledného zápasu. Času na regeneráciu bolo dostatok a teda hráči budú schopní podať vrcholné výkony.

Ako to vidíte ostatní? Pridáte sa k hlasu Vševeda? Alebo máte iný názor? Aký?

Článok vám priniesol portál megabarca.sk

Jhonys

18
2018-10-07 17:21:28

teď není čas na rotaci, měla by hrát silná sestava. Netopýři jsou doma vždycky (a hlavně proti nám) dost silní a my se konečně potřebujeme odpoutat od Realu...

Market89

4
2018-10-07 18:51:00

teď se potřebujeme odpoutat i od Atletica, které zrovna vede tabulku.

benots

-1
2018-10-07 19:31:09

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.