Ernesto Valverde hodnotil zápas Barcelony s Valenciou, ktorý sa nakoniec skončil remízou 1:1. Blaugranas opäť raz v tejto sezóne inkasovali gól ako prví a výsledok museli naháňať.

Zápas

"Bol to veľmi vyrovnaný zápas, tak ako všetky na Mestalle. Inkasovaný gól nás celkom zasiahol. Súper mal následne momentum, keď si vytvoril 2-3 dobré šance. Neskôr sme tvorili hru. Kľúčom k výhre v tomto zápase bolo využitie našich šancí resp. kedy súper využil nejakú našu chybu. Obe mužstvá hrali vo svojom štýle. Chceli sme zvíťaziť."

Gól

"Mužstvo zápas začalo s takou mentalitou s akou malo. To, čo sme ukázali pred štyrmi dňami bolo optimálne. Začali sme zápas a po dvoch minútach sme dostali gól. Taký gól ako dnes sa môže prihodiť. Trénujeme, aby sa tak nestalo, ale také sú okolnosti vo futbale. V tomto roku máme tendenciu, že v mnohých zápasoch musíme výsledok otáčať a zdá sa mi, že stále ideme proti prúdu, no vieme, že sa to zmení."

Únava

"Hrali sme pred štyrmi dňami, ale súper takisto hral pred piatimi dňami. Ak sa súper stiahne a dobre bráni, stretnutie sa stáva ťažkým. Valencia čakala na našu chybu, aby prelomila našu obranu. Je to neustály boj a treba si s tým vedieť poradiť. Verili sme, že s tými hráčmi, ktorí boli na trávniku, sme si mohli poradiť."

Arthur

"Je to hráč, ktorý spája náš tím, dáva nám držanie lopty a nestráca ju a my držanie lopty potrebujeme."

Ešte nie ste členom skupiny Culés na Facebooku? Pridajte sa a hrajte pravidelne o hodnotné výhry!

 ➡️ www.facebook.com/groups/SKCZcules ⬅️

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Culesking

35
2018-10-08 07:47:59

"Hrali sme pred štyrmi dňami, ale súper takisto hral pred piatimi dňami.“ aj tak prvé striedanie až v 83 minúte

Fishinko

15
2018-10-08 08:00:30

to máš ťažko, ja som čakal prvé striedanie okolo 60 minúty.. hlavne vidala, nech ich trochu prebrúsi.. a nech naháňajú dembeleho.. no trener ich dá radšej na 10 minút, nech sa potom hovorí, že nikto zo striedajúcich nič nevymyslel

BayernMunchen

-20
2018-10-08 07:53:28

Ked davas do zakladu polena tak sa necuduj

pa3kpraha

1
2018-10-08 07:59:14

Sebereflexia..??? Ziadna...
Typicke ze Bartomeu mlci a sleduje reakcie..
Podla mna obetuje “svojho” Valverdeho, aby zachranil seba.. je otazka, ci je to pre klub dobre... jedine stastie je, ze Real hra snad este horsie ako my.. keby mal Real 9 bodov naskok, nebolo by co riesit...

emiliano

23
2018-10-08 08:25:55

Čo má s tým Bartomeu ? Iba to, že priviedol jedného priemerného trénera, ktorý nikde neurobil dieru do sveta. Valverde ani nevie, kde je chyba, on postavil tých istých a vždy ich stavia a keď minule s Tottenhamom vyhrali, tak si myslel, že tiež teraz vyhrajú, nevyhodnotil, že súper nemal na ihrisku 4 hráčov základu. Na to som upozornil, písal som, že netreba prepadať eufórií. Čo myslel tým, že ideme proti prúdu? Mužstvo rozohráva bezúčelne okolo 16-ky, bez nápadu, potom sa vráti Leo k tej impotentnej zálohe, aby niečo vymyslel. Dvaja tvoriví vpredu, Cou a Leo, tých obsadia a ostatní posúvajú lopty. Trénujú nejaké nápady, nábehy do hustej obrany? A každý protiútok súpera smrdí gólom, lebo Rakitič a Busquets nedobehnú späť, včera to tam hasil Arthur. Hasil to aj Semedo, ktorý je rýchly, ale keby bol zdravý Roberto, tak hrá a to je ďalší drevený futbalista. Kedy ten tragéd s tým výrazom pochopí, že čakanie na zlepšenie je zbytočné, treba zmeny. Pique mal včera zasa minely, Raki a Busi odklusali a posúvali lopty, Suarez pôsobil ako šašo, skoro všetko postrácal, sám sa zamotával s loptou. Zasa nás zachránil Leo pred prehrou, nebyť Lea aj v Londýne, zle pochodíme. Na lavičke máme Malcoma, Vidala, Dembelého a sedia. Hrajú dreváci, lebo on je na nich zvyknutý. Pri každom trénerovi by Pique, Busi, Raki, Suarez sedeli, ale on čaká na zlepšenie s nimi, lebo nemá odvahu. Taký slabý tréner netrénuje žiadny mega klub, všade sú osvedčení tréneri, ktorí majú za sebou úspechy, výsledky a my sme priviedli trénera malých klubov, kde išlo o to skončiť v 1. polovici tabuľky.

patrik12

6
2018-10-08 08:30:50

Myslim si ze si to zhrnul do bodky presne. Nie je mozne aby sme s takym nadupanym kadrom hrali to co hrame. Mali by sme sa poponahlat s odvolanim trenera pretoze ak je aj niekto volny tak nam ho coskoro moze vyfuknut Real, kde to pre Lopeho nevyzera tiez velmi dobre.

LaBrie

8
2018-10-08 08:47:52

Teraz je podla mna presne ten cas vymenit trenera a takisto zrevidovat muzstvo . Tak ako urobil Guardiola, razny rez, nekompromisny. Hviezdy timu ako Deco, Ronaldino a ini museli ist prec a dal sancu novym hracom, ktori maju chut, su mladsi a maju vsetko pred sebou a su hladni za vitazstvami. Tito niektori nasi hraci (Suarez, Busquets, Rakitic, Pique) uz ako keby boli znechuteni, vsetko uz v podstate dosiahli a nemaju ziadnu mimoriadnu motivaciu posunut sa dopredu (alebo jednoducho uz nemaju potrebnu vykonnost). Tu sa uz neda zit z minulosti. Ale v prvom rade to bude musiet urobit novy trener s viziou a energiou. Valverde na to absolutne nema. Neviem, ci to tak vidi vedenie ako fanusikovia, lebo ak nie, je nieco zhnite v tomto klube....a bude to len horsie.

Cafu

-1
2018-10-08 11:47:54

Oni motiváciu majú predlžovať a vylepšovať si zmluvy a na to je tam ten kkt Valverde aby im v tom pomáhal a aby si všetci mysleli , že sú nenahraditeľny.

JanP

6
2018-10-08 08:48:35

Včerejší záloha byla dobrá tak do házené. Arthur skvěle podrží balón, ale někdo by mu měl říci, že by měl posílat balóny i dopředu a ne jenom do krajů a zpět. Prává strana s Raketou a Semedem směrem dopředu tragédie. Semedu má i snahu o náběh, ale nikdo ho nedoplní nebo mu nedají dlouhý balón do prostoru Busq. i Rakitic... Včera to bylo vážně pro skalní to vydržet až do konce.... Skoro jsem klecel a u té telky a prosil ať tam už pošle někoho kdo se umí pohnout rychle sprintem dopředu....

LaBrie

8
2018-10-08 08:53:19

To s tym Semedom si vyborne spomenul ja som si to tyakisto vsimol, Rakitic namiesto toho, aby nahral Semedovi loptu do behu tak zasekol a nahral dozadu. A to bolo x-krat za zapas, Semedo z toho musel byt znechuteny......

Petros

15
2018-10-08 09:14:26

Uz se na to neda vůbec divat ,to není fotbal ,ale ani hazena,vzdyt oni jen chodí .Přeci musí vidět ,že nemají šanci s téma stovkama prihravek o ničem překonat branici se stazene mozstvo,jedina sance je po ziskani mice hrat na rychle brejky a chodit do rozhozene obrany .To děla 99,99 procent fotbalových klubu.To je moderní fotbal .Proti Barcelone všichni braní v plnem poctu hracu,protoze mají cas se v klidu vrátit.K cemu je nam,ze Coutinho dokaze obejit jednoho hrace,kdyz pak hned narazi na dalšího a musí se vrátit zpet s balonem .Nikdo se nenabizi a když uz včera par hracu vybehlo ,nedostanou nahrávku ,maximalne od Messiho .A co mi take vadi ,ze Alba a Suarez hledaji a nahravaji jen Messimu ,jako kdyby ostatní hraci nebyli .Atech nahrávek ,kdy mají cas a klid a stejne je zkazi ,to je take neuveritelne na této urovni

jan22

10
2018-10-08 10:11:09

Ja si neviem predstaviť ako motivuje Valverde hràčov, ako ich nabáda k lepšiemu vÿkonu, keď on sám pôsobi bbez záujmu na dianie v zápase , je nepružný, nerozhodný a to všetko prenáša na hráčov, potom hra vyzerá bez života, presne ako Valverde.

Cafu

-1
2018-10-08 14:41:35

To oni motivujú jeho peniazmi.Platia mu aby boli v základnej zostave.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.