Pablo Machin po zápase s Barcelonou analyzoval prehru svojich zverencov 4:2. Tréner FC Seville osobitným spôsobom vyzdvihol výkon ter Stegena.

Analýza prehry

"Chápem, že štatistiky zápasu budú spravodlivejšie ako výsledok samotného zápasu. Barcelona bola od nás lepšia pri strelách a predovšetkým v obrane. Zdalo sa, že streliť gól nebude ťažké, ale dnes sa vyznamenal ich brankár. Po žrdi Aranu sme inkasovali druhý gól. Sevilla sa v zápase s mužstvom, ktoré muselo a chcelo sa stať lídrom, ukázala v dobrom svetle. My sme takisto mali plán, ale pokazili nám ho zákroky ter Stegena. Do zápasu sme nevstúpili dobre a nemecký brankár bol kľúčový."

Ruka Jordiho Albu

"Neviem, či to bol pokutový kop alebo nie. Náš tím v žiadnom momente nezložil zbrane bez ohľadu na to, či sme boli viac alebo menej efektívni. Sme ambiciózny tím. Strelili sme dva góly, ale pri štyroch inkasovaných ťažko môžeme pomýšľať na lepší výsledok. O to viac na takom štadióne ako Camp Nou."

Prvé minúty

"Vždy, keď sa prehráva, tá slávna intenzita sa objaví vždy. Som presvedčený, že moji hráči chcú vždy hrať dobre. Mnohokrát sa stane, že prvá šanca sa nevyužije, no do zápasu vstúpime aj tak dobre. V tomto prípade sa tak nestalo. Trafili sme konštrukciu brány a mohli sme vyrovnať. Vždy, keď sa Barcelona dostala do šance, využila ju a my sme to neboli schopní urobiť."

Sebadôvera

"Stretnutie si môžeme pozrieť z mnohých pohľadov. Pozitívne je to, že sme si vytvorili mnoho gólových príležitostí. Urobili sme však mnoho chýb. Sme tím, ktorí je vpredu nebezpečný a musíme útočiť. To však jednak ukončuje zápasy, no jednak to robí problémy v obrane."

Banega

"U neho sme si zvykli na veľmi dobrú hru a je pravdou, že dnes pokazil viac prihrávok, než zvyčajne. Takýchto hráčov však dnes bolo viac. Ak viac ako jeden hráč trafí zlý deň, mužstvo to musí pocítiť."

zdroj: marca.com
foto: sport.es

jan22

20
2018-10-21 12:16:28

Tréner Sevilla má pravdu , že mali niekolko nevyužitých možnosti ,ale nie je pravda ,že barca využila všetky svoje gólové šance , ak by to tak bolo, tak barca by strelila nin. 6-7 gólov

erdzo

14
2018-10-21 13:23:26

Prečo mal Ter Stegen v tomto zápase hodnotenie len 7? Zaslúžil by si minimálne 9, ani pri jedno s tých dvoch gólov nemal nárok na to aby ich chytil. Čo musí brankár spraviť pre to aby mal vyššie hodnotenie streliť dva góly súperovi? ... Tak isto nepochopím veľmi kritiku Dembeleho, beriem stratil niekoľko zbytočných lôpt ale zas nahral do čistej šance Rakitičovi, ktorý ju nepremenil a tak isto do veľmi dobrej gólovej príležitosti nahral aj Suarezovi na hranicu pokutového územia čo zas zle zakončil Suarez. A mimo toho ešte sám bol minimálne v 3-4 dobrých príležitostiach na strelenie gólu. Jediné čo chýbalo jeho výkonu je to aby strelil nejaký gól.

bulldozer

7
2018-10-21 13:38:28

On si neveri, lebo trener mu neveri, lebo pride tazsi super a trener ho do zostavy neda. Dembele potom presprintuje polku ihriska posadi si dvoch hracov vo vapne a nevie sa rozhodnut ci vystreli alebo prihra, zavaha, spravi nieco medzi a sancu zahodi.

footballister

0
2018-10-21 17:23:29

zakomplexované deti, večne budete len drístať a hľadať chyby na druhých. Ako má ten chalan nabrať sebavedomie, keď ho každý len kritizuje.

Jhonys

1
2018-10-21 14:07:36

Dembélé měl dobrý start, ale ve druhém poločase naprostá katastrofa, ta kritika je naprosto oprávněná. Nemůže přece ztratit 6 míčů v podstatě pokaždé ve stejném místě a pak se jen dívat, jak se Barcelonu valí útok. Mimochodem je to již po několikáté, kdy z jeho ztráty měl soupeř nebezpečnou šanci - Sevilla dokonce gól... https://pbs.twimg.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.