Ahojte priatelia, máme pre vás výsledky tipovačky na zápas Barcelony s Interom. Do toho zápasu sa zapojilo až 355 z vás!

Pre tých, ktorí ešte nepostrehli, ForcaBarca.sk spustila unikátnu tipovačku, kde si okrem výsledku viete vyskladať aj vlastnú zostavu Blaugranas na jednotlivé zápasy. Tak neváhajte a zapojte sa aj vy! Platí, že pre nasledujúci zápas, teda El Clásico na Camp Nou - zo všetkých zúčastnených vyžrebujeme jedného šťastlivca, ktorý získa tričko z Fanshopu podľa vlastného výberu!

Pre ostatných platí, že tipovačka je do konca jesennej časti prebiehajúcej sezóny v testovaní, preto nám píšte vaše podnety, napríklad do komentárov pod tento článok, či do fóra. Napriek krátkosti trvania tejto tipovačky, ten najlepší z vás získa nákupnú poukážku do Fanshopu v hodnote 30€! Poďme však na výsledky.

Do tipovačky na zápas Barcelony s Interom Miláno sa zapojilo celkovo 355 fanúšikov, ktorí rozhodli o tom, že najtipovanejšou formáciou bolo rozostavenie 4-3-3. Najčastejšie ste priatelia tipovali víťazstvo 2:1 pre Barcelonu a najtipovanejšou zostavou je tá na infografike nižšie.

Klikni sem a vyskladaj si zostavu na El Clásico!

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

freerider22

8
2018-10-24 19:58:56

Zostava je už vonku, čo tam robí Rafinha!!! Vyzerá to na 442

FCBforever

2
2018-10-24 23:20:11

Otázka na forcabarca adminov: Nezvažujete trošku pozmeniť systém bodovania tipovačky? Podľa mňa je smiešne dávať 2 body za uhádnutie formácie, najmä keď v 90 % prípadoch sa hrá 4-3-3... A ďalšia vec je, že aj tak je to častokrát diskutabilné, pretože hrajú len 2 útočníci, ale oficiálne sa to značí ako 4-3-3.
Na druhú stranu by som možno zvažoval dať 2 body ako bonus za presné uhádnutie výsledku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.