Ďalším hráčom z radov FC Barcelona, ktorý komentoval výhru 5:1 nad Realom Madrid, bol Ivan Rakitič.

Spokojnosť

"Sme veľmi spokojní. Hrať týmto spôsobom bez Lea nie je jednoduché. Boli sme oveľa lepší a mohli sme sa ľuďom páčiť."

Kľúčový tretí gól

"Odohrali sme skvelý zápas od prvej minúty. Mali sme jasne špecifikovaný zámer a tretí gól nám pomohol dosiahnuť pokoj. Musíme ísť touto cestou aj naďalej."

Gól pre Real

"Real mal príležitosti, aby sa dostal do zápasu. Pri góle Marcela sme boli zle zorganizovaní, hoci sme v pokutovom území mali veľa hráčov... Našťastie sme dokázali zareagovať."

Zlepšenie

"Taký je futbal. Vieme, že boli zápasy, v ktorých sme sa neprezentovali dobre, ale liga dáva šancu na návrat k lepšej hre vďaka práci nad chybami."

Messi

"Luis Suarez strelil tri góly. Messi môže byť spokojný. Chceme, aby sa zotavil bez stresu."

Real Madrid

"Bývajú rôzne chvíle. Nedávno vyhral Ligu Majstrov a bol veľmi spokojný. Je mi ľúto Modriča, ale najdôležitejší je náš výkon. Nemôžeme hodnotiť to, čo sa deje v Madride."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

SpiacaBarca

top komentár
48
2018-10-28 19:45:23

Ludia moji dnes som mal konecne pocit a totalnej moci ako za Guardiolu. Takyto priamociari futbal od Barcy som naposledy videl za Pepa. Proti Interu som videl prve naznaky a dnes total power dopredu. Je na zamyslenie a dufam ze si to hraci uvedomia ze netreba stale cakat na Leosa kym nieco vymysli. Stale zabrzdia akciu len aby to islo cez Lea,ale ked je moznost treba tahat priamociaro. Zraneni Messiho mozno otvori hracom oci. A nehovorte mi ze si to nikto nevsimol

harry525

11
2018-10-28 20:15:59

Presne tak... Mat takeho hraca, ako Messi, je luxus... Ale niekedy aj ten luxus je na obtiaz, ak mu to nejde... Bolo to perfektne timovo zvladnute. Isli sme ako valec a ten prechod do utoku bol oku lahodiaci.

Zorrrro

8
2018-10-28 20:40:10

Svata pravda, ked pozeram na nasich, a vidim ze Messi je zdvojovany, a nemoze nic, a spoluhraci jak telata prihravaju aj tak stale len jemu, tak by som im po papuli dal, dnes bolo vidiet totalna volnost, konecne hrali futbal hlavou, a nie tak aby vsetko islo cez Messiho.

Rasto

7
2018-10-28 20:51:24

Veru toľko kolmých prihrávok som od Barcy nevidel veľmi dávno. A aký to malo super účinok si všimli, dúfam, najviac samotní hráči. Krása, len tak ďalej.

Fishinko

3
2018-10-28 21:26:32

ja sa skor bojim toho, ze ked sa vrati zas pojde vsetko cez neho

SpiacaBarca

3
2018-10-28 21:49:00

Dufam ze si to vsimol hlavne Leo z tribuny mal ako na tanieri.A Valverde konecne nebranil vysledok do 90 min.a poslal tam to co nakupili. Konecne vyuzil potencial Barcy aspon na 90%.Mozno ho osvieti a zapracuje aj Malcoma

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.