Gerard Piqué po víťazstve 5:1 nad Realom Madrid v rozhovore s novinármi neskrýval svoju spokojnosť.

Priebeh zápasu

"Myslím si, že vo všeobecnosti sme boli lepší, než súper a výsledok odráža to, čo sme mohli na Camp Nou sledovať."

Pocity a manita

"Som veľmi šťastný, pretože som názoru, že sme dosiahli veľmi dôležitý výsledok a naše pocity sú veľmi dobré. Na začiatku sa objavili pochybnosti, ale za sebou máme veľmi vydarený týždeň. Aj napriek absencii najlepšieho hráča sme ukázali dobrú hru. Vieme však, že sezóna je dlhá."

Real Madrid

"Samozrejme, že Real neodpisujem. Ak sa nám pritrafí slabšia séria, tak ako napríklad pred reprezentačnou prestávkou, môže nás dolapiť. Real takisto musí vyhrávať. Podstatné je to, aby sa nám už nepritrafili slabšie série."

Gól Artura Vidala

"Určite je veľmi spokojný. Je to pre neho nesmierne dôležitý gól."

Skvelá forma Jordiho Albu

"Dúfam, že Luis Enrique zmení názor a povolá ho do reprezentácie."

5 gólov

"Situácia je jednoduchá. Strelili sme 5 gólov a bodka. Nie je jednoduché streliť 5 gólov v zápase s odvekým rivalom. Keď sa to podarí, treba sa z toho tešiť."

Kritika

"Viem, že je ťažké udržať sa na mojej úrovni. Kritika mi pomáha, pretože od seba viac vyžadujem. Mám veľmi dobrý pocit."

Krok dopredu bez Messiho

"Všetci sme urobili krok dopredu."

Možná výpoveď pre Lopeteguiho

"Futbal je škaredý, zvlášť ak sa pracuje pre veľký klub. Nemôžete si dovoliť zlé výsledky. Real vyhral Ligu Majstrov 3x v rade. Neviem, či Lopetegui príde o pozíciu. Mňa sa to netýka. Poznám ho však a dúfam, že bude môcť na svojom stanovisku zotrvať."

Inkasovaný gól

"Všetko sa dá zlepšiť. Samozrejme, že si chceme udržať čisté konto, ale súper hrá takisto. Jednou z mála výhod hry bez Messiho je, že môžeme brániť 4-1-4-1 a to má za následok, že sme v defenzíve lepšie vyvážení."

zdroj: marca.com
foto: facebook

www.JW.ORG

-4
2018-10-28 22:21:04

4141 valverdeho rukopis

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.