Jordi Alba po výhre nad Realom Madrid neskrýval svoju spokojnosť. Ľavý obranca prihral na gól Philippemu Coutinhovi, ktorý otvoril skóre zápasu.

Gólové hody

"Dokázali sme nájsť voľný priestor a darilo sa nám hrať kombinačne. Súperovi sme narobili veľké problémy a sme spokojní. Všetci sme zahrali veľmi dobre."

Aktuálne pocity

"V tomto momente sa cítim skvele vo všetkých oblastiach môjho života."

Oslava

"Cítim sa ako culé, preto som oslavoval gól Coutinha. Niekedy je lepšie asistovať, než ten gól streliť. Poraziť Real takým štýlom je ako víťazstvo v Lige Majstrov. Problémy sme mali len na začiatku druhého polčasu, keď súper mohol dokonca vyrovnať."

Messi

"Stále nám chýba. Vyhrali sme nad Interom aj Realom, ale stále chcem, aby bol s nami. Na trávniku si s ním veľmi dobre rozumiem. V tomto klube počas jedného týždňa všetci všetko videli negatívne a počas druhého pozitívne. Sme v dobrej forme a zlepšili sme našu hru, no už teraz myslíme na Copa del Rey."

zdroj: marca.com
foto: sport.es

kaspec22

top komentár
40
2018-10-28 21:15:44

Hrál opět skvěle. Momentálně nejlepší LB na světě. Pokud se ani teď nedostane do repre, tak je Enrique slepý, ale jeho chyba. Alespoň si vždycky při repre pauze odpočine.

BayernMunchen

20
2018-10-28 21:56:30

Ja dufam ze sa tak skoro nedostane. Velky turnaj daleko, nech si zatial oddychne

Zorrrro

15
2018-10-28 22:50:43

Mat v tíme hraca ktory radsej prihra na gol ako ho da, je dar z nebies, malokto v dnesnej sebeckej dobe pozera na uspech tímu ako na nieco viac ako na seba, klobuk dole

ximpp

9
2018-10-28 23:39:28

Alba je skvělý, v v současnosti nejlepší levý bek na světě. A my jsme snad na dobré vlně a dojdeme si pro další titul! Dnešní výsledek je z krajiny snů, proti Realu je to něco fantastického!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.