Real Madrid dnes schytal na frak, keď na Camp Nou prehral 5:1. Casemiro v rozhovore pre BeIN Sport uviedol, že za výsledok a obraz hry môžu jedine hráči.

Výsledok

"Naša hra v tomto zápase je obrazom celej sezóny. Nevyzeráme dobre a výsledok je zrkadlom toho, čo robíme na trávniku. Nemôžeme viniť trénera. To my, hráči, ideme na trávnik."

Postoj tímu

"Nejedná sa len o náš postoj či taktickú stránku. V tomto smere má vplyv všetko. Ide predovšetkým o to, aby sme na trávniku boli agresívnejší, viac behali, boli v boji angažovanejší. Tento klub od hráčov vyžaduje hru na najvyššej úrovni. Výsledok 5:1 poukazuje na našu formu v tejto sezóne."

Dôsledky

"Musíme zachovať pokoj a trpezlivosť. Sme si vedomí toho, že nehráme dobre. Chceme sa zlepšiť, pretože to nevyzerá dobre."

Lopetegui

"Nemôžeme teraz hovoriť o našom trénerovi. Vinní sú len hráči. Musíme pracovať, aby sme našu hru zlepšili."

Tím sa rozpadá na kúsky

"To sa deje počas celej prebiehajúcej sezóny. Počas celého zápasu sme hrali dobre len chvíľu v druhom polčase. Lopta nechce padnúť do siete, ale to sa deje od samotného začiatku sezóny. Všetci, ale všetci hráme veľmi zle a musíme sa tejto pravde postaviť čelom."

zdroj: as.com
foto: sport.es

uzman

37
2018-10-28 22:15:42

Narozdíl od Lopetequiho uznal, že hráli strašně krom ťech prvních 15 minut druhého poločasu

BayernMunchen

-4
2018-10-28 22:43:57

Ako povedal Lasica: trener je 1, hracov je 22, preto je lahsie vymenit trenera. Obavam sa ze tato nemohucnost po odchode penalda sposobi prichod gaymara na bernabeu

VistaBarca

9
2018-10-29 08:58:04

Mne sa nahodou hra Realu celkom pacila, mohli by takto pokracovat minimalne do konca sezony ako v Lalige tak aj v Lige Majstrov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.