Tréner FC Barcelona na pozápasovej tlačovke komentoval výhru svojich zverencov, ktorí v prvom zápase 1/18 finále Copa del Rey porazili na výjazde Cultural Leonesa 1:0.

Hodnotenie zápasu

"Bol to ťažký zápas. Súper bol silný od prvej minúty. Mali sme problémy s udržaním plynulosti hry. Z tohto dôvodu tak dlho nepadol gól. Strelili sme ho až na konci."

Mladá obrana

"Rozhodol som sa nasadiť troch hráčov z rezervy, aby som Lengletovi nechal priestor na odpočinok. Alena nehral od začiatku, pretože by sme prekročili limit. Obrancov hodnotím pozitívne. Mali jasnú úlohu, pretože na trávniku bolo vidieť veľkú intenzitu zápasu. Ale darilo sa im dobre."

Alenu bolo od príchodu na trávniku vidieť

"Je to hráč, ktorý sa s loptou v hĺbke poľa často otáča. Nevodí sa mu zle a odohral dobrý zápas. Bol dosť rozhodujúcim hráčom."

Veľa faulov

"Súper hral s veľkým entuziazmom... a zhovievavosťou rozhodcu. V priebehu prvých 10 minút zapríčinil 15 faulov."

Hráči druhého sledu

"V týchto zápasoch sa objaviac ťažkosti, ktoré v iných stretnutiach nie sú. Všetci bojovali. Myslím si, že zriedkavejšie hrajúci hráči nám môžu pomôcť. Je to pozitívny výsledok, ktorý máme šancu doma ubrániť. Chýbala nám finálna prihrávka a dobré situácie. Dominovali sme v hre, ale pri poslednej prihrávke sme robili chyby."

Copa del Rey

"Nemám rád podobné zápasy. Súper hrá vždy na 200%. Je to úplne iné, než v La Lige. Je to vždy ťažké a spôsobuje určitú nervozitu. O ničom nie je rozhodnuté. Cutlural odohral veľmi dobrý zápas. Všetko je stále v hre."

zdroj: as.com
foto: marca.com

myzuFCB

17
2018-11-01 08:57:46

Ten limit hráčov z rezervy je pekná somarina. Tomu by sa malo vychádzať v ústrety nie to blokovať aby sa mladí hráči mohli zlepšovať a postupne posúvať do A-tímu...

Gabrieloo

10
2018-11-01 09:34:52

Dufam ze ta veta ze je to dobry vysledok a mame sancu doma ju uchranit je len mylne vyjadrenie alebo zly preklad do pi..

BW000

-1
2018-11-01 14:07:30

Moja reč... hádam to bol len fór, ale bojím sa, že to je jeho filozofia... ubrániť výsledok.... hlavne v dvojzápasoch...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.