Atlético Madrid bude pred zápasom s Barcelonou na Wanda Metropolitano meniť celý trávnik. Využije na to priestor počas reprezentačnej prestávky. Ihrisko Los Colchoneros nebolo v najlepšom stave už od začiatku sezóny a to napriek skutočnosti, že v lete po koncertoch Bruna Marsa a Iron Maiden bol trávnik menený.

Blaugranas v tejto sezóne mali príležitosť zahrať si na čerstvo vymenenom trávniku v zápas s Realom Sociedad a tiež s Realom Valladolid. Zápasy síce vyhrali, ale nebolo to nič jednoduché. Do tretice si Katalánci zápas na novom trávniku vyskúšajú už 24. novembra proti Atléticu Madrid. Barca v tejto sezóne odohrala zatiaľ len 3 výjazdové zápasy na normálnom trávniku, kde tráva bola dostatočne zakorenená - na Butarque s Leganes, na Mestalle s Valenciou a Vallecas s Rayo Vallecano.

Ideálny stav trávnika hre Blaugranas vyhovuje, pretože tá je založená na množstve prihrávok po zemi, no tím Ernesta Valverde lepšie výsledky dosiahol paradoxne na trávniku, ktorý bol v horšom stave. Uvidíme v akom stave bude koncom novembra trávnik na Wanda Metropolitano. Rozhodne veríme, že ihrisko nebude v takom stave ako na Estadio Zorilla, kedy sa počas zápasu trhali celé kusy trávnika. Ten bol totiž položený len pár dní pred zápasom a nestihol sa s podkladom adekvátne spojiť.

Vyber si svoje oblečenie Blaugranas!

zdroj: sport.es
foto: sport.es

barcelonista29

26
2018-11-09 13:16:42

Nová forma obrany proti Barcelone :D
už sa to začína stavať klasikou

BayernMunchen

7
2018-11-09 13:36:15

už sa to začína stávať clásico :D

BayernMunchen

3
2018-11-09 13:39:30

Ale teraz vazne - teren nie je dobry kvoli zasahu klubu (napr. vymena travnika, prilisne polievanie atd.) bud kontumacia alebo strata domaceho prostredia. Predsa nie je normalne aby sa hralo na trave ktora sa trha a hracom hrozi zranenie (to nemyslim na zapas s atletmi ale vseobecne)

Tom10Fantasy

0
2018-11-09 14:07:42

Do zápasu s atletmi je ešte dosť času

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.