Ahojte priatelia! Vy ste rozhodli o tom, že na forcabarca.sk vznikne nový projekt, pre ktorý ste v hlasovaní zvolili aj názov: Katalánsko na dlani. Máte sa na čo tešiť, pretože pribudne množstvo kvalitného čítania, informácií a užitočných rád, ktoré vám na ceste do tohto pútavého regiónu pomôžu.

Katalánsko a Barcelona – to veru nie je len futbal. Tí, ktorí ste už tento kraj či Barcelonu navštívili, mi iste dáte za pravdu, že ak ste na Cam Nou zabehli na zápas aj niekoľkokrát, vždy si bolo, čo pozrieť. Katalánska kultúra je iná, než slovenská či česká, takisto veľmi zaujímavá. Niekedy sa však človek ocitne v pozícii, kedy by sa mu hodila pomocná ruka, čo si v tej Barcelone vlastne pozrieť. Čo vyskúšať na obed. Ako sa na miesta hodné obdivu vôbec dostať.

Skrsla nám preto v hlave myšlienka, aby sme o týchto súvislostiach informovali aj na forcabarca.sk. Nech máte všetko potrebné info po ruke. Užitočné informácie, ktoré vám jednak rozšíria obzory, alebo na výlete nielen v metropole Katalánska aj reálne pomôžu. A vy ste nakoniec rozhodli, že na Force vytvoríme samostatný blok a zároveň vás chceme informovať o tom, že k tejto téme sme vytvorili aj samostatnú skupinu na Facebooku, kde si budete môcť vymieňať vy svoje skúsenosti z Katalánska a predovšetkým z Barcelony a zároveň aj my z forcabarca.sk pomôžeme svojou časťou.

Klikni SEM a pridaj sa do skupiny Katalánsko na dlani!

A vy priatelia ste rozhodli aj o tom, že skupina ako aj samostatný blok o Katalánsku ponesie názov Katalánsko na dlani. Veľmi sa na to tešíme. Pomôžeme si navzájom, pretože my všetci spoločne tvoríme najväčšiu komunitu fanúšikov FC Barcelona na Slovensku a v Českej republike!

Malá ochutnávka! (klikni na obrázok)

13 vecí, ktoré by turisti v Barcelone nikdy nemali robiť


Top 10 susedstiev Barcelony, ktoré musíte vidieť


Všetko o Camp Nou


Katalánsky paradajkový chlieb „Pa amb Tomàquet„

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

Lionelko

9
2018-11-09 17:19:50

Už sa teším

DreamTeam

19
2018-11-09 17:48:09

Taktiež sa teším,keďže vo februári idem prvýkrát do Barcelony a takýto zdroj informácií je niečo čo chýba.

Aries

8
2018-11-09 18:06:19

Paráda :) info nikdy nie je dosť..a toto môže len pomôcť :)

mikimi122

5
2018-11-09 18:41:12

Admini neplánujete ešte urobiť aj nejaké hlasovanie? Niekedy tu bolo, ale po zmodernení stránky zmizlo.

Chrisler

0
2018-11-10 08:53:15

Nezabudnite spraviť nejaky gurman článok. Len nie o rastlinách na la rambla a podobne. Skôr také očami domáceho. Taky underground ktorý normálny turista nenájde. V barce som bol za posledné 2 roky 4x. V decembri idem kuknut na zápas s Tottenhamom. Potrebujem inšpiráciu už mimo klasickej turistickej trasy. Diiiky. Super iniciatíva!!

Chrisler

0
2018-11-10 08:53:51

* reštikách, nie rastlinách (autokorekcia) :)

VistaBarca

-1
2018-11-10 13:13:55

Pasteky, konzetvy, suchy salam, a po troch dnoch dokupis v supermarkete pecivo a neake to obcerstvenie....aj tak sa da ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.