Nemecká reprezentácia dnes potvrdila, že Marc-André ter Stegen nebol nominovaný na zápasy proti Rusku a Holandsku, ktoré sú na programe 15., respektíve 19. novembra. Dôvod vysvetlil Joachim Löw.

Miesto neho bol povolaný Bernd Leno z Arsenalu, ktorý bude kryť chrbát Manuelovi Neuerovi. Absencia ter Stegena je pritom prekvapivá, no podľa nemeckej futbalovej federácie má barcelonský brankár problém s ramenom, ktoré ho vraj trápi už niekoľko týždňov. Nasledujúcu reprezentačnú prestávku tak využije na rehabilitáciu.

"Marc zažíva v Barcelone skvelé momenty, ale už nejakú dobu ho trápi rameno. Rozprával sa s Andym Köpkem a rozhodli sa, že najlepším krokom bude, aby si oddýchol. Potrebuje niekoľko dní voľna bez zaťaženia. Sezóna je dlhá a jeho čas v reprezentácii určite príde," povedal tréner Nemecka.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: fcbarcelona.com

Radovan

30
2018-11-09 20:59:42

Na keru rit chyta ak ma problem s ramenom? Nech sa potom necuduju ak cillessena neudrzia ked nedostane sancu ani v takomto pripade..

GabrielSVK

27
2018-11-09 21:18:24

A čo to v klube nevidia ? Však tam je Cillessen, tak prečo kua nebráni on ? Však aj Ter Stegen si môže oddýchnuť a Jasper je tiež na vysokej úrovni a zaslúži si minúty.

zdeklu

7
2018-11-10 06:06:55

mozno je to "dohodnuta vymyslena vyhovorka", lebo tlak verejnosti na jeho repre je velky...nevadi, Marc si oddychne a ktovie - mozno budu jeho krajania banovat - vselico sa moze stat

Lionelko

7
2018-11-10 09:18:44

Tomuto vážne nechápem (musí to byť len výhovorka). Ak by mal problém nechytal by

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.