FC Barcelona v rámci 12. kola Primera Division na svojom štadióne privíta Betis Sevilla. Atmosféra v tíme Verdiblancos má však ďaleko od ideálu. Môže za to aj tréner tímu Quique Sentien.

Je pravda, že Betis Sevilla v rámci Európskej ligy dokázal doma remizovať s AS Miláno 1:1 a tréner na tlačovke po zápase zdôraznil, že jeho hráči na Camp Nou vycestujú v dobrej forme, no bol to práve Quique Sentien, ktorý v rozhovore pre rozhlasovú stanicu RAC1, atmosféru v tíme pokazil.

Tréner Betisu v rozhovore hovoril o Marcovi Bartrovi a povedal, že španielsky obranca "jednoducho nerobil niečo dobre" ak musel odísť ako z Barcelony, tak aj z Borussie Dortmund, aby nakoniec prestúpil na Benito Villamarín. Včera sa tréner Betisu za tieto slová ospravedlnil prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti Twitter:

"Viem, že som urobil chybu. Chápem, že moje slová môžu byť interpretované ako urážlivé, ale samozrejme, že taký zámer som nemal. Pokorne prosím o odpustenie celej komunity Realu Betis Balompie. Je mi to ľúto."

Tento prešľap trénera len podčiarkuje zlú situáciu tímu v tabuľke La Ligy. Mužstvo, ktoré v uplynulej sezóne bojovalo o pohárovú Európu sa v Primera Division trápi. Aktuálne je Betis na 14. mieste so ziskom 13 bodov a bilanciou 3 víťazstiev, 4 remíz a 4 prehier. Verdiblancos v 11. kolách nastrieľali len 8 gólov, z toho 3 v poslednom kole s Celtou Vigo, kde sa zrodila remíza 3:3.

Vyber si štýlové oblečenie Blaugranas!

zdroj: twitter
foto: fcbarcelona.com

maros1

8
2018-11-10 10:02:06

No doporučil by som dať si na nich pozor naše skúsenosti s mužstvami ktoré sa potácajú na chvoste tabuľky nie sú Boh vie aké... a hlavne nepodceniť !!!

FCBarcelona2018

5
2018-11-10 11:06:27

S mužstvami, ktoré sú papierovo slabšie a sú na konci tabuľky mávame problémy, pretože práve proti Barci sa vedia nakopnúť ku kvalitným výkonom. Preto by som odporúčal nepodceňovať Betis a začať naplno od prvej minúty. Dať im v prvom polčase 2-3 góly a potom bude kľud. Aby sme sa nestrachovali o výsledok do poslednej minúty.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.