Manažér prvého tímu Realu Betis Quique Setién na tlačovej konferencii pred stretnutím s FC Barcelona hovoril aj o Marcovi Bartrovi a Cristianovi Tellovi. 

Zápas

"Cieľom bude usilovať sa o to, aby nedržali tak často loptu. Keď sa nám v tom nebude dariť, budeme musieť naozaj dobre a poctivo brániť. Snaha tam určite bude, aj keď si treba uvedomiť, že Barcelona hrá takýmto štýlom hry dvadsaťpäť rokov, zatiaľ čo my ani nie rok a pol. "

Messi

"Všetci vieme, kto je najväčšou hrozbou, ukazuje to z kola na kolo. Je to ten, kto je najviac rozdielový, ten, kto strieľa najviac gólov, kto si pripisuje najviac asistencií. Vidíte ale sami, aj bez Messiho je Barcelona stále skvelým mužstvom, darilo sa jej aj pri jeho absencii."

Marc Bartra po tom, čo sa o ňom nešťastne vyjadroval a musel sa bývalému barcelonskému obrancovi verejne ospravedlniť

"Bartra je pre nás nesmiernym prínosom od chvíle, keď prišiel. Tým považujem túto tému za ukončenú. Dôležité je to, aký mám na to názor ja, chcem, aby sa čo najskôr moji hráči zlepšili. Predpokladám, že pre neho bude hrať na Camp Nou veľmi dôležité, a tak verím, že mu to vyjde podľa predstáv a odohrá kvalitné stretnutie. Vieme, ako veľmi sa na každom tréningu snaží a pre nás všetkých to teda bude veľkým zadosťučinením."

Marco Tello

"Iste, na ľavej strane sa cíti pohodolnejšie, avšak zaujímavým variantom je aj napravo. Je pre nás cenný na oboch krídlach. Nie je to predsa obranca, je to hráč do útoku. Vážime si avšak jeho prítomnosť a snahu, ktorú preukazuje, aby bránil lepšie."

Nominácia Betisu s devätnástimi hráčmi

Setiénovi chýba dvojica futbalistov, zo zdravotných dôvodov na Camp Nou neuvidíme Francia ani Javiho Garcíu. Nominácia však ostáva rovnaká ako spred niekoľkých dní pri meraní síl s AC Miláno, keď v rámci Európskej ligy družstvo remizovalo pomerom 1:1. 

Joel Robles, Pau López, Feddal, Bartra, Canales, Sergio León, Inui, Sanabria, Boudebouz, Tello, Sidnei, William Carvalho, Loren, Joaquín, Guardado, Barragán, Junior, Lo Celso a Mandi.

Zdroj: md
Foto: md

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.