Najnovšie správy ohľadom záujmu Barcelony o Daniho Olma pohli s mnohými európskymi mužstvami. Niektoré tímy mali Daniho v hľadáčiku už dávnejšie, ale doteraz nepodnikli žiadne kroky s vedomím, že do letného prestupového obdobia je ešte hodne času. Odchod Olma z Dinama Záhreb už v januári by bol veľmi prekvapivý.

Zainteresovanie Barcelony však v týchto kluboch spôsobilo rozruch. Vedia totiž, že rodák z katalanského Terrassa by si pravdepodobne vybral ako svoju novú destináciu práve katalánsky veľkoklub a preto musia konať rýchlo.

Zoznam klubov so snahou priviesť talent Dinama je široký. Niektoré boli známe už dávnejšie: Manchester United, Olympique Marseille, Borussia Dortmund a Liverpool. V posledných dňoch sa tento spolok rozšíril o Bayern Mníchov a Real Madrid.

Všetky tieto kluby čelia dvojnásobnému hendikepu. Snahu nevyplatiť sumu 25 miliónov eur, ktorú požaduje Dinamo a presvedčiť klub s hráčom, že ich ponuka je ekonomicky aj futbalovo lepšia ako tá barcelonská.

Barcelona už absolvovala niekoľko stretnutí s agentom mladého ofenzívneho záložníka Juanmom Lopézom, bývalým hráčom Atlética Madrid. Posledné prebehlo v utorok a Barcelona dala svoj postoj jasne najavo. Dani Olmo je hráč, ktorý ich veľmi zaujíma a budú ho pozorne sledovať, pretože stále sa môže zlepšovať. Preto ho budú niekoľko zápasov skautovať a požiadali hráča o trpezlivosť pred rozhodnutím sa o svojej budúcnosti.

V nasledujúcich mesiacoch bude Barcelona v neustálom spojení s hráčovými predstaviteľmi, pretože to posledné čo chcú, je aby im ho vyfúkol iný tím. Už teraz je jasné, že Dani Olmo bude mať v lete množstvo nápadníkov.

zdroj: sport-english.com
foto: dailycannon.com

MAREek

-6
2018-11-17 21:19:25

načo nám bude ? Radšej by sa mohli snažit o Martiala alebo Andreasa Pereiru ktorým v Mun končí budúci rok zmluva

quentin

1
2018-11-17 21:32:58

...rodák z Terrasy ako Xavi. Chcelo by to bližšie info.

mikimi122

2
2018-11-17 21:39:23

Neoplatí sa kupovať predraženého hráča do B-tímu a do A-čka nám treba lepších.

Zmazaný užívateľ

2
2018-11-17 21:56:18

Videl som ho dva krat nazivo /TT-DINAMO, DINAMO-TT/, vobec by som ho nezatracoval, je ozaj sikovny. Netreba ho bezprecedentne hadzat do B-timu...

Zmazaný užívateľ

3
2018-11-17 21:59:30

je pravda ze vonku v zahrebe nebolo vidiet skoro, bola hmla...

mikimi122

3
2018-11-17 22:57:37

Ja by som ho ani nezatracoval, len keby to už nebola tá istá pesnička. Kúpime hráča, hráč sedí na lavičke, hráča chceme predať, hráča predáme za menej ako sme ho kúpili. Očividne iba hľadajú náhradníka na lavičku, alebo tribúnu, keby sa náhodou Denis predal.

emiliano

-1
2018-11-18 08:59:14

Výborný hrač a Katalánec. Treba však najprv vyhodiť Valverdého a musí prísť tréner, ktorý myslí do budúcna a chce vybudovať nový káder, kde Raki a Busi už nebudú, títo 30-níci musia skončiť.To Valverde nedokáže, on myslí len rok dopredu, keď mu končí zmluva. Keď odíde, ostane prestarnutý tím. Ak by prišiel teraz, bude sedieť a adaptovať sa v kabíne a na tribúne.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.