V piatok odohral Neymar priateľské stretnutie proti Uruguaju, po ktorého konci sa ho novinári vypytovali na jeho prípadný návrat do Barcelony. Hviezdny futbalista sa len usmial, no nepovedal ani slovo, čo rozvírilo vo svete futbalu mohutné špekulácie a z celej záležitosti sa razom stala téma číslo jeden. 

So vskutku zaujímavou novinkou prichádza madridský denník Marca, podľa ktorého Neymarov návrat FC Barcelona viac nevylučuje. Ešte pred niekoľkými týždňami niečo podobné direktíva rázne odmietala, no dnes sa Brazílčanovi na Camp Nou opäť otvárajú dvere. Pep Segura, športový riaditeľ klubu, už načrtol podobnú ideu v niekoľkých rozhovoroch, keď napríklad pre La Vanguardiu povedal nasledovné: "Ak veríme, že aj po tom všetkom, čo nám urobil, je ten pravý, siahneme po ňom."

Najdôležitejším faktorom má byť samotný útočník, ktorý po návrate túži a Barcelončania to dobre vedia. V katalánskej šatni sa cítil veľmi príjemne a miloval mesto, ba čo viac, kvalita španielskeho a francúzskeho futbalu sa, prirodzene, nedá porovnať. Čo však fanúšikovia blaugranas, ktorí ho po jeho transfere do Parku princov preklínali a nechceli ho ani vidieť? Zdá sa, že Ney je ochotný prijať risk i tak a verí, že kvalitnými výkonmi by si u nich opäť získal dobré meno. 

Svoje si pritom rieši Brazílčanov otec. Ten bez akýchkoľvek problémov ponúka svojho syna každé prestupové obdobie európskym veľkoklubom a zdá sa, že v tom tak skoro neplánuje prestať. Jeho taktika ostáva nezmenená, Neymara Juniora ponúka vždy klubu, ktorý je ekonomicky dobre zabezpečený a jeho suma sa tak neustále zvyšuje a rastie. 

Medzitým tu je však stále i Real Madrid, pre ktorý ostáva rodák z Mogi das Cruzes nenaplnenou túžbou. Prezident Bieleho baletu Florentino Pérez je pripravený uskutočniť za najdrahšieho futbalistu histórie obriu ponuku, pretože verí, že klub potrebuje po odchode fenoména Cristiana Ronalda zvučné meno. Všetko nasvedčuje tomu, že situácia ohľadom Neymarovej budúcnosti ešte môže byť veľmi zaujímavá. 

Využite Vianočnú akciu vo fanshope Blaugranas!

zdroj: marca
foto: archív

Lionelko

7
2018-11-18 19:51:06

Podľa mňa si to on tým zažalovaním pokašlaľ

mikimi122

20
2018-11-18 20:01:04

Aj keď urobil, čo urobil, tak aj tak by som ho mal rád zasa v Barcelone. Kvalitu má, aj keď ho zrážajú tie jeho simulantské kúsky, tak aj tak by nám vedel veľa pomôcť v útoku. Po jeho odchode sa nám z hry vytratili tie jeho parádne kľučky, keďže Dembele stráca lopty všade kde sa dá.

kluc

29
2018-11-18 20:02:19

Neymar je herne pre Barcelonu ako stvorený, to je pravda ale Barcelona má aj iné hodnoty...

el_dominiko

-4
2018-11-18 20:28:39

Po tom čo spravil NIE

LaBrie

10
2018-11-18 20:31:28

Ked Neymar odisiel, velmi tazko som to rozdychaval. Doteraz nemam docitanu knihu o nom, nejako sa mi nechcelo pokracovat po jeho odchode. Ale keby sa v klube rozhodli, ze ho zoberu spat, asi by som sa aj potesil. Hlavne vedenie rozhoduje o takychto veciach, nie fanusikovia. Tie jeho technicke kusky chybaju, patrilo to ku kazdemu zapasu, to velakrat prekrylo aj filmovanie.....a mohol by som sa konecne vratit po dlhej dobe k rozcitanej knizke :)

Barca_kingL10M

4
2018-11-18 20:58:27

Nepotešil by sa len blázon vieme akú kvalitu má Neymar aj napriek tomu čo spôsobil nemôžme o ňom pochybovať rada by som ho tu znovu videla a k nemu nejakú stopérsku jednotku;)

PETERKRIZAN

-2
2018-11-19 07:23:20

neymar je pre barcelonu ako stvoreny,nikde inde sa herne nebude citiť lepšie,myslím,že si to aj sam uvedomil,messi zo suarezom maju po 30-tke,nastali by chvile coutinha a neymara,ja by som k nim prikupil davida luiza ---zostava stegen-roberto-pigue,umtiti,alba,rakitic,busquets,coutinho,nymar,suarez,messi--sen kazdeho trenera a na striedacke--semedo,david luis,lenglet,arturo vidal,artur ,dembele,to moze tocit zostavu ako chce,este keby ostal rafinha,doriesit leveho obrancu,a nemozu prehrat zapas

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.