Podľa informácií talianskeho denníka Corriere delo Sport si vyhliadol jeden z popredných tímov z Apeninského polostrova hneď dvojicu futbalistov FC Barcelona, menovite Denisa Suáreza a Rafinhu.

Talianske periodikum Corriere dello Sport vo svojom aktuálnom vydaní uvádza, že AS Rím prejavil záujem o dvoch mladých barcelonských stredopoliarov, a to Denisa Suáreza a Rafinhu. Ocitnúť sa mali v hľadáčiku samotného športového riaditeľa klubu Monchiho, ktorému neunikla skutočnosť, že direktíva blaugranas ich medzičasom oboch vyhlásila za predajných. Operácie by sa uskutočniť mohli už počas blížiaceho sa zimného prestupového obdobia, pričom uvedený zdroj neuvádza, či by išlo o trvalé prestupy alebo hosťovania. 

Prvého menovaného futbalistu už Monchi raz získal, a to keď bol členom vedenia andalúzskej Seville, kam putoval Denis na mimoriadne vydarené hosťovanie. I napriek tomu, že funkcionár zvažuje aj iné alternatívy vrátane Mamadoua Samassekoua zo Salzburgu či Héctora Herrera z Porta, hráč z Camp Nou sa mu má vskutku pozdávať taktiež.  Fakt je, že jeho kreativita by giallorossi, ktorých koučuje Eusebio Di Francesco, padla mimoriadne vhod. 

Čo sa týka Brazílčana, indíciu mohol dať novinárom Nicola Innocenti, futbalistov sprostredkovateľ. V rozhovore pre rešpektované médium Sky Sports vyhlásil, že všetko je otvorené. "Rozprávame sa o hráčovi, ktorému sa v Serii A darilo a dúfam, že bude môcť svoje kvality preukazovať v Taliansku aj naďalej. Rímu dvere rozhodne nezatvárame. Či sme mali s riaditeľmi Ríma nejaké kontakty? Uvidíme, snáď by niečo dokázal vyriešiť spoločný obed a nejaký ten pohár vína," komentoval Innocenti. Narážal okrem iného na fakt, že Rafinha pred rokom pôsobil na hosťovaní v Interi Miláno, kde zanechal veľmi dobrý dojem. 

Obaja záložníci prežívajú nie veľmi podarený ročník, keď najmä prvý menovaný dostáva od kormideníka Ernesta Valverdeho iba minimum príležitostí. Suárez zatiaľ v La Lige nenastúpil ani raz a celkovo má na svojom konte iba jeden pohárový súboj. Rafinha je na tom so štyrmi ligovými zápasmi a dvomi meraniami síl v najprestížnejšej európskej klubovej súťaže Lige majstrov. 

Zdroj: md
Foto: md, archív

BayernMunchen

11
2018-11-22 15:25:09

Kolko nam ponuknu? 5 mega za jedneho?

Vendeta

14
2018-11-22 15:34:02

Bohužial ani jeden nemá na základ. jedine že by jednemu vyhovovala lavička a rotácie. Mat ich oboch je uplne zbatočné

FCBarcelona2018

-5
2018-11-22 16:06:23

Už tam mali byť, hoci za 20 mega spolu za oboch.

David97

5
2018-11-22 22:49:08

Za nich 2 dokopy minimalne 35. Zase to netreba prehaņať.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.