Diego Simeone sa pred stretnutím s Barcelonou záčastnil tlačovej konferencie, na ktorej vysvetlil, v akej situácii sa nachádza jeho tím.

Jan Oblak

"Klub pracuje na tom, aby zostal s nami. Rozprávali sme sa s ním tento týždeň, dobre vie, čo chce a potrebuje. Uvedomuje si, že je pre nás veľmi dôležitý a môže sa v klube ďalej rozvíjať."

Zranenia

"Všetky tímy sa im snažia vyhnúť. Teraz nemáme k dispozícii troch hráčov, takže je to vcelku dobré. Chápem, že zranenia môžu byť pre novinárov dôležitejšie ako samotný zápas, no pre nás je to naopak. Z 18 hráčov je dostupných 15, ale hrať môže beztak len 11."

Rodrigo ako nástupca Busquetsa

"Stále sa učí, musí zlepšiť mnohé aspekty. Má však pred sebou skvelú budúcnosť. Busquets je určite najlepším hráčom Barcelony, pokiaľ ide o ovládanie hry, zmeny pozícii a hľadanie rovnováhy. V reprezentácii je mimoriadne dôležitý. Povedal som to aj Guardiolovi."

Kľúčové aspekty stretnutia

"Barcelona má rôzne možnosti v závislosti od toho, kto bude hrať. Zvyčajne stavia na tých istých hráčoch, no pokúsime sa jej ublížiť čo možno najviac. Vždy nás stálo veľmi veľa úsilia poraziť ich. Podľa mňa sú stále najlepší, aj keď v Európe už dlhšie nevyhrali."

zdroj: marca.com

foto: twitter.com

kubakladno

14
2018-11-24 17:06:36

Ja si také myslím, že Barca je nejlepsi na světě.
Vlastně vím. :)
Už se těším na večer

momo9

1
2018-11-24 18:20:15

kedy sa uzatvara tipovačka? :O 18:20 a mne sa neda na dnes natipovať :(

Xavi_Iniesta

6
2018-11-24 18:28:47

"Zvyčajne stavia na tých istých hráčoch" ved toto to uz kazdy vie ako nastupime a ako budeme hrat.Ach Pep Lucho kde su tie casy

Danny

13
2018-11-24 18:39:24

Alcacer dnes zasa zolik v dortmunde :) nech sa mu dari .. prajem nu to :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.