Obranca FC Barcelona po stretnutí s Atléticom Madrid prehovoril o novej zmluve s katalánskym klubom či dopingových previneniach Sergia Ramosa.

Nová zmluva

"Téma novej zmluvy je aktuálna, ale prekvapuje ma, že nemám žiadne správy, neviem, aký je zámer klubu."

Dembélé

"Dembélé je pokojný, je to jeho prednosť. Je mladý a vzorom mu musia byť hráči, ktorí sú v tíme najdlhšie. Ešte sa môže zlepšiť, určite nám prinesie veľa radosti. To, či hrá alebo nie, je vec trénera. Nás gól Dembélého teší."

Zápas

"Atlético má hráčov, ktorí by mohli hrať ofenzívnejšie, ale doterajší štýl hry mu priniesol veľa úspechov, preto ho nemení. Náš dnešný súper veľmi dobre bránil a čakal na protiútoky. Bod je potrebné považovať za niečo pozitívne. Pokúšali sme sa vyhrať, ale nie je jednoduché útočiť proti súperovi, ktorý sa na vlastnej polovici uzavrie s dvomi líniami po 5 hráčov. Liga? Všetci strácame množstvo bodov. Chceli sme vyhrať, pokúšali sme sa tvoriť akcie, ale nebolo to jednoduché."

Dopingová aféra Ramosa

"Ramosa poznám, je len málo takých profesionálov ako on. Dá zo seba všetko pre reprezentáciu aj Real. Nemyslím si, že to, čo sa o ňom hovorí, je pravda. Nepáči sa mi, keď sa hovorí o hlúpostiach."

Vyber si svoje prémiové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: mundodeportivo.es
foto: sport.es

zdeklu

3
2018-11-25 07:58:55

ramos je profesionalny masiar, aj v zapase v Plzni sa predviedol, prajem mu zasluzenu karmu

myzuFCB

10
2018-11-25 09:51:40

neverím, že Ramos dopoval. Je to profesionál i keď niekedy tie jeho zákroky nie sú práve s výkladnej skrine, ale doping? To si nemyslím

Danny

3
2018-11-25 13:01:02

Povedzme si uprimne ze stopera ako ramos by sme si tu priali vsetci :) takze ci ma zle zakroky alebo nie podla mna je to top stoper

T0mIO

1
2018-11-25 14:15:18

No momentálne určite nie. Lepších od neho je niekoľko.

gula123

9
2018-11-25 13:09:03

J...ť na Ramosa, dôležité v článku je jeho predlženie zmluvy. Pre Barcu momentálne nenahraditeľný.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.