Sergio Busquets po remíze na Wanda Metropolitano poskytol svoj pohľad na udalosti počas zápasu.

Spravodlivý výsledok

"Dominovali sme a mali sme často loptu. Gól po rohovom kope bol nespravodlivý. Nakoniec to skončilo remízou, pretože my sme takisto nemali veľa šancí."

Línie blízko seba

"Súper hral blízko seba a čakal na brejky. Chýbali nám prihrávky pomedzi línie, súper ich nedovolil. Atlético takto hráva. Vedeli sme o tom, ale nie až to takej miery. Taká je filozofia hry toho tímu, nie je veľmi zaujímavá, ale je potrebné ju rešpektovať."

Zápas číslo 500

"Čakám na ten ďalší. Chcel by som skončiť na vrchole, ale ešte mi zostávajú sily. Neviem, či budem hrať ešte 2 či 3 roky. Debutoval som zhruba pred 11. rokmi a teraz som na to hrdý."

Dembélé

"Ten gól mu padne dobre. Musí sa adaptovať v otázkach súkromia aj futbalu. Musíme mu pomôcť, pretože je mladý. Vieme, že nám môže dať veľmi veľa."

Vyber si svoje prémiové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: marca.com
foto: sport.es

Chleba123

-13
2018-11-25 08:42:03

To co řekl Sergio já zajímavé, chce skončit na vrchole. Trošku se bojím že by tohle mohla být třeba předposlední sezona...

johan

-7
2018-11-25 09:28:52

ja sa trosku bojim, ze ten spravny moment uz prepasol :-D... a teraz vazne, predpokladam, ze ked vyhraju ligu a ligu majstrov, tak vtedy odide (a preto sa tomuto double snazi Valverde vsemozne zabranit :-D)

Zorrrro

7
2018-11-25 11:48:24

To s tym Valverdem si ma rozsekal, fakt som sa schuti zasmial diky moc , palec hore :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.