Gerard Piqué včera strelil gól, vďaka ktorému si Katalánci zabezpečili postup do vyraďovacej časti Ligy Majstrov z prvého miesta. Obranca po zápase poskytol krátky rozhovor.

Barcelona ako líder

"Už roky sa nám darí, pretože máme skvelých hráčov. Preto sme to dosiahli. Mali sme jednu z najťažších skupín za posledné roky, postúpiť nebolo jednoduché, ale solídni sme boli v každom zápase a takisto aj dnes. Súper si pred našou bránkou vytváral nebezpečenstvo. V Lige Majstrov dokázal súperiť. Teraz nás čaká to, čo je dobré a zároveň aj najťažšie. Dvojzápasy sú iné, nemôžete mať horší deň. Sme si toho vedomí."

Zápas

"PSV mal v prvom polčase vďaka našim stratám viacero príležitostí - tri či štyri boli veľmi nebezpečné. Súper dva-trikrát trafil konštrukciu brány. V druhom polčase sme hrali značne lepšie, hoci v posledných desiatich minútach sme trpeli. Je normálne, že súperi vytvárajú tlak."

Gól

[ironicky] "Tú akciu sme trénovali a všetko vyšlo ideálne. Takisto vieme, aký Messi je. Má množstvo schopností."

Vyber si svoje štýlové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: marca.com
foto: sport.es

emiliano

9
2018-11-29 08:09:38

Pri góle Eindhovenu ťa preskočil de Jong a vytvoril si aj minelu, po ktorej sme mohli dostať gól. Leo to opäť zariadil. Škoda, že Malcom nedal z tej šance. Ale celkove si myslím, že na víťazstvo v LM nemáme, ak súperi budú dobre strážiť Lea.

kov3

1
2018-11-29 13:34:08

Potrebujeme dostať zopár poriadnych nakladačiek, aby sa vedenia spamätalo...Ernesta treba poslať čo najskôr preč...Vykopal už dosť "hrobov"...

harry525

3
2018-11-29 15:58:10

https://www.google.com/... ..... Neviem ci sledujete komiksy, ale tento obrazok to vystihuje... Len si namiesto Hulka predstavte Messiho a namiesto Marvel Heroes FC Barcelona... :) (ktory nevedia, Hulk tam drzi 150mld ton tazku horu a zahrani tak vsetkych marvel heroes)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.