Barcelona sa v elitnej španielskej lige momentálne nachádza na druhom mieste s minimálnym rozdielom na lídra FC Sevilla. Celkovo je špica Primera División veľmi vyrovnaná a tak je dôležitý každý získaný bodík. Po tom, čo Barca vybojovala istotu postupu zo skupiny Ligy majstrov, môže sa teraz sústrediť na domácu súťaž, v ktorej nastúpi na Camp Nou proti Villarrealu. Potvrdí pozíciu favorita? Nenechajte si ujsť priamy prenos na TV Tipsport!

Podľa najväčšej tipérskej komunity by súboj proti žltej ponorke mal byť jasnou záležitosťou Blaugranas. Messi a spol. sú aktuálne aj najväčšími adeptami na celkový triumf v La Lige (pri kurze 1,30).

Čo očakáva v nadchádzajúcom ligovom zápase zverencov trénera Valverdeho borec s nickom mpanacek? „Myslím si, že Barcelona bude mať jednoznačný ťah na domáce víťazstvo. Kvalitu a rozdiely medzi útočníkmi a obrannou hrou oboch mužstiev nemá zmysel popisovať. Výhra o jeden a viac gólov by tak pre Barcu mohla v pohode padnúť,“ napísal v analýze. Súhlasíte?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, natipujte si svoje prvé stávky za 15 EUR zadarmo a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

jokerito

3
2018-12-02 13:10:30

Chválim nadpis ;)

Lionelko

2
2018-12-02 13:45:27

:-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.