Odchovanec La Masie po zápase s Villarrealom poskytol rozhovor pre médiá. Carles Aleñá mal z víťazstva radosť a takisto aj zo streleného gólu.

Gól

"Najdôležitejšie je víťazstvo, vďaka bohu aj spoluhráčom sa to podarilo. Teším sa z toho ako sa veci vyvinuli."

Villarreal

"Má skvelých hráčov, ktorí majú radi loptu a hrajú s ňou. Vďaka Cazorlovi či Fornalsovi bol súper schopný častejšie dominovať v hre. Podarilo sa nám odpovedať a streliť druhý gól."

Messiho prihrávka

"S Leom ide všetko jednoduchšie, len on vidí možnosť takej prihrávky, robí to ako chce. A potom jeden na jedného a strela. Teším sa z toho, splnil sa mi sen."

Dembélé

"Povedal som to už neraz, nevidel som veľa takých hráčov s takou osobnosťou, chuťou riskovať a predvádzania toho, čo vedia. Podporujeme ho, do tímu sa integroval."

Úloha v tíme

"Musím využiť šance, tak ako naposledy v pohári. Musím byť dostupný v ten správny moment, aby tréner mal pochybnosti, koho postaviť. Viem, že sa mi darí a teraz musím využiť ponúknuté príležitosti."

Vyber si svoje štýlové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: marca.com
foto: facebook

DINHO_10

36
2018-12-02 22:02:10

bodaj by nam tento mladik este vyludil vela usmevov na nasich tvarach, len tak dalej !!!

MessiJeBuh

16
2018-12-02 22:13:13

Dneska záloha nulová Rakitic pomalu už jenom
Dává přihrávky na jistotu do levá do prava dozadu... jediný kdo makal v záloze je arturo vidal běhal atd... coutinho mimo druhy zápas messi dneska nic moc.... nedá se dívat na tento tým pod valverdem...

cescfabregas58

17
2018-12-02 22:19:33

rakitic ma odomna obdiv za to ze ho tam nevyplo este..nechapem preco ho nestrieda nikdy chudaka

LaBrie

3
2018-12-03 07:49:32

Valverde s nim uzavrel pakt o neutoceni :))))

emiliano

13
2018-12-03 08:16:37

Leovi riadne znechutili futbal, 3x podkopnutý odzadu pri zaseknutí lopty, držanie rukami, ktoré už rozhodcovia na neho ani netrestajú žltými, ako u iných, lebo sa to pokladá za štandard pri jeho bránení. Inak Vilareal hral najmä v 2. polčase drzý futbal, plný dohrávania súbojov a rozhodca pôsobil ako farár, ktorý dáva rozhrešenie.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.