Tréner FC Barcelona na tlačovke po zápase komentoval vybojované víťazstvo svojich zverencov nad Villarrealom.

Rozdielne polčasy

"V prvej časti zápasu sme v hre úplne dominovali, okrem situácie, kedy súper trafil žrď. Chýbalo nám však niečo na to, aby sme prelomili poslednú líniu, no dostali sme odmenu v podobe Piquého gólu. V druhej časti nám chýbala lopta a keď sa tak stane, trpíme."

Dembélé

"Odohral výborný zápas. Bol jedným z najvýraznejších hráčov. Má množstvo predností: dribling, strelu, rýchlosť, sebadôveru, odvahu... Dúfame, že sa takto ukáže aj v najbližších zápasoch. Zápas ukončil veľmi unavený z dôvodu vynaloženého úsilia. Dnes sme s ním veľmi spokojní."

Dokopaný Messi

"Bol to zápas s mnohými súbojmi. Zajtra sa však určite bude cítiť dobre."

Coutinho

"Všetci sa pozeráme na hráčov, od ktorých očakávame, že nám dajú viac. Coutinho sa vracia po zranení a posledný zápas, ktorý odohral v Miláne, bol z jeho strany výborný. Hral v dvoch stretnutiach. Musíme ho sledovať, pretože zranenie sa môže obnoviť. Chceme, aby sa do formy vrátil čo najskôr."

Únava v Kráľovskom pohári

"S týmto máme problém. Nemôžeme zakopnúť a nemáme veľmi veľa dostupných hráčov. V prvom tíme nám zostalo 15 hráčov. Zajtra o tom pouvažujeme. Priestor na chybu nemáme."

Hra bez lopty

"Ak chceme veľmi rýchlo získať loptu, musíme predviesť vysoký presing, aby sa súper pomýlil. Je to ale ťažšie, ak súper má loptu na našej polovici. V tom prípade musíme byť organizovanejší. V priebehu 90 minút je čas na všetko a takisto aj na to, aby sme nemali loptu. Veľa šancí sme súperovi nedovolili, pretože sme boli organizovaní, ale v takejto situácii bez lopty sa necítime pohodlne."

Gól Aleñu

"Cítil som sa tak isto ako by ten gól strelil akýkoľvek iný hráč na trávniku. Pre neho je to ocenenie. Vybojoval si prestup z rezervy do prvého tímu. V tom momente zápasu sa nám jeho energia hodila."

zdroj: marca.com as.com
foto: fcbarcelona.com

Maximus80

17
2018-12-02 22:50:30

rezignuj prosím tě

Andrejomus

-17
2018-12-02 23:00:59

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

fofo112

24
2018-12-02 23:01:15

čo sa stalo Valverde dokázal vymenovať všetky Dembelové prednosti na moje pomery mu to dosť dlho trvalo pokial sa zobudil,asi ho prebral ten piskot ked dal dole dnes najlepšieho záložníka Vidala,dolu mal ísť Rakitič.

imbecilko10

4
2018-12-03 04:29:31

Dembélého si chcel napísať.. ten piskot som nevidel/nepočul už, lebo som začínal v robote a v Mekači si to nemôžem dovoliť bohužiaľ :D ale aspoň prvý polčas som videl na totalsportek.com.. celkom spoľahlivá stránka na streamy podľa mňa:) keď mi ide v metre úplne top, tak už pôjde všade:D

jokerito

6
2018-12-03 07:13:56

Na leovi bolo vidieť, že toho mal plné zuby na konci. Pravdepodobne mal aj nejaké bolesti z tých faulov v prvom polčase. To vysvetľuje slabší výkon v druhom.

LaBrie

7
2018-12-03 07:57:38

Vsak ho okopavali ako repu......ani sa necudujem, ze bol znechuteny a ten tupec rozhodca si tie fauly na neho skoro nevsimal.....

freerider22

-1
2018-12-03 09:32:19

som velmi zvedavy, co spravi valverde, ked sa vrati Suraz... ak chce udrzat Coutinha vpredu, tak potom Dembele pojde na lavicku, co je velka skoda... daj by som ho namiesto Arthura a Arthura alternovat so Sergiom ..

Nalim

5
2018-12-03 14:39:48

Free 22: Dembeleho si už nemôže dovoliť dať na lavičku, veď konečne ukazuje že je trieda a potom s Leom si rozumie vynikajúco. Považujte už konečne Dembeleho za hráča základu, veď tam hrajú aj štyria priemeráci. Alebo mu bude chcieť zobrať suverenitu, veď si ešte viac podpílili pán tréner stoličku. Pre mna je Dembele náhrada za Neya a začína byt miláčikom tribún...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.