FC Barcelona vyhrala posledný ligový zápas nad Villarrealom 2:0 a získala späť vedúci post v priebežnom poradí La Ligy. Sú to samozrejme dobré správy, ale počas zápasu s Villarrealom sa udialo niekoľko vecí, ktoré víťazstvo stavajú trochu do úzadia. Píše madridský denník Marca.

Prvou nepríjemnou vecou je spor Gerarda Piquého s Gerardom Morenom. Stopér FC Barcelona odohral vynikajúci zápas, strelil veľmi dôležitý úvodný gól, no tieto veci futbalista jeho úrovne nemôže robiť. Morena totiž počas zápasu provokoval a ten na to reagoval svojsky - pred koncom zápasu Piquého faulom nevyberane zložil. Piqué miesto toho, aby celú záležitosť nechal tak, Morena provokoval ešte viac. Zápas bol pritom rozhodnutý a o nič už nešlo. Madridský denník tak píše, že Piqué sa len ukázal, aký je to človek a to najmä kvôli tomu, že v jeho prípade sa nejedná o prvú takúto situáciu.

Marca následne vo svojom komentári upriamuje pozornosť na Sergia Busquetsa, ktorý sa zvyčajne radí medzi pokojných hráčov. Cez víkend v každom prípade neodohral práve najlepší zápas. Už po desiatich minútach však stihol počas akcie udrieť do tváre Fornalsa. Marca píše, že Sergio Ramos Busquetsa uviedol ako príklad hodný nasledovania. Ale po víkende to nie je úplne isté.

Madridský denník pripomína situáciu zo zápasu spred niekoľkých rokov - v Lige Majstrov proti Interu Miláno Sergio Busuqets pri jednom zo zákrokov filmoval, čo televízne zábery preukázali. Alebo si spomíname na momenty, kedy Busquets Marcela nazval opicou. Pre Busquetsa ide o nebezpečný precedens.

Summa summarum, tento postoj hráčov Barcelony nie je hodný katalánskeho klubu. Zvlášť ak ide o kapitánov tímu. Mali by si poriadne premyslieť ako sa aj na trávniku správajú, pretože Barcelona sa týmto smerom rozhodne nemôže uberať.

Vyber si svoje štýlové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: marca.com
foto: marca.com

LaBrie

top komentár
43
2018-12-04 12:40:01

Nechapem, naco sa tu ponukaju clanky madridskej Marcy. Ti urcite nebudu pisat o nasich hracoch v dobrom. Zvlast kritizuju Piqueho, ktory lezi madrdcanom hlboko v zaludku. Nech sa zameraju na "slachetneho" Ramosa, ktory vobec neprovokuje, hra vynimocne cisto, nikomu nikdy neprivodil svojou laskavou hrou zranenie. Alebo v nedavnej minulosti Pepe, stelesnenie uslachtileho, zakerneho hajzla.....bez takychto tendencnych clankov sa myslim uplne zaobideme. Radsej nieco z barcelonskej alebo katalanskej kuchyne, ako toto.......

FCBforever

20
2018-12-04 12:41:23

Marca by sa mala skôr pozrieť nato ako Ramos láme ruky, nehovoriac o ďalších "psycháčoch" čo majú, alebo mali v tíme (viď Pepe).

bulldozer

23
2018-12-04 12:57:07

Mne sa pacilo ked Moreno oplacal a skolil Busquetsa k zemi a Busquets mu na to len priatelsky podal ruku. To nenapisu.

UpEpic

8
2018-12-04 13:02:03

Pique nerobil nič zlé také veci patria k futbalu. Raz sa tu nadáva za pragmtizmus a na deuhej strane zas aj emócie sú zlé. Sergio je už ale iná šálka kávy ale aj toto pridá na atraktivite zápasu je to futbal a nie šach aj keď ten úder do tváreneuznávam ale svojim prikrášlením faulov pozdvihol intenzitu zápasu a nebola to eln nuda jak poslednú dobu

BayernMunchen

7
2018-12-04 13:22:10

Preco zebracka marca nepise ze Caceres za 4 zakerne fauly za ktore minimalne v 3 pripadoch mala byt zlta, dohral zapas bez kartoveho trestu? Ja nevidim nic zle na tom ked svinirom oplatime svinsku tvrdu hru

jan22

5
2018-12-04 13:42:04

Samozrejme zdielam näzor marca píše jednostranú kritiku o včerejšom zápase . Pripomeniem, že článok ani necekne o tom , že koľko faulovali napriklad Messiho a vždy som sa bál, že sa mu odnovi zranenie na nedávno zahojenej ruke .

vondeylen

5
2018-12-04 14:40:19

Jednostranna recenzia zapasu... To je spravna definicia veru...)

Federer

11
2018-12-04 14:54:22

Lukas : toto je tak tendenčné že sa Ti divím že si to prebral. Dá sa síce s niečím súhlasiť (serióznosť-neserióznosť) ale okopávaní celý zápas - kto to vydrží ? Rob ako myslíš ale ja by som toto nepeberal. To je žlč Marcy na Barcu.

maryann

-1
2018-12-04 20:29:44

V kazdom pripade Pique casto fauluje,drzi rukami a cim viac nestihatym viac to robi.
Budi posledny rok isiel dolu s vykonom a tuto sezonu je to evidentne a o to viac fauluje,lebo he frustrovany z toho ake chyby robi a to nemusi pisat ziadny pisalek,vidime to predsa sami my vsetci-ruku na srdce.....Nie je to tak?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.