Denis Suarez vo včerajšom zápase s Cultural Leonesa zaznamenal dvojicu gólov. V rozhovore po stretnutí zdôraznil úlohu La Masie a to v súvislosti s debutom Riquiho Puiga a výkonom ďalších odchovancov.

Zápas

"Som spokojný so zápasom, s gólmi a aj z dôvodu hráčov, ktorí hrávajú menej často. Takisto som šťastný, že odchovanci mohli debutovať. Viem, čo taký postup znamená a z toho dôvodu mám veľkú radosť. V akadémii je množstvo kvality, ktorú netreba hľadať mimo klub."

Situácia Denisa Suareza

"Chcem hrať čo najčastejšie. Dnes som mal možnosť to urobiť, cítil som sa dobre a komfortne."

Riqui Puig

"Pogratuloval som mu k zápasu aj k debutu. Trávi s nami celú sezónu, je mojim priateľom. Podporujem ho do ďalšej práce. Má kvalitu a zodpovedajúcu úroveň, aby hral v prvom tíme, tak ako Aleña. Ak máte hráčov na takej úrovni, je potrebné na nich stavať. Ak máte týchto hráčov, nemusíte hľadať kvalitu vonku."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

quentin

18
2018-12-06 10:01:25

Denis to povedal úplne presne. Toto Ernesto buď vezme na zreteľ alebo vo finálnej fáze sezóny bude mať Barca veľké problémy. V Bilbao vedel zapracovať mladíkov, tak prečo to nerobí aj tu? Na zápas s Espanyol by mal skúsiť Riki Puiga, nech chalan ukáže, či vie odolávať fyzickej a tvrdej hre, a zároveň, či pritom udrží kvalitu a kreativitu svojej hry alebo sa stiahne, zľakne. No, podľa mňa, by sa na ňom niektorý z hráčov Espanyol isto vykartoval až do šatne. Visca La Massia!

TheLucas

-18
2018-12-06 10:14:44

Prepáč, ale hráči ktorí ledva ledva hrajú v tretej lige nemajú nárok nastupovať za A tím. Všetci sa tu opierate prečo Valverde nevyužíva odchovancov ... Lebo na to nemajú. B tím býval v 2 lige za starých čias vždy v hornej časti tabuľky. Kvalita tam bola, ale teraz tam proste nieje. A Denis je posledný čo by mal o Tom hovoriť.

michal11

8
2018-12-06 10:37:07

Ja som sa trochu pozrel na tento problem a zistil som ze nemáme strelca a to je problém nášho bečka lebo nezviknu dostávať veľa golov no strasne vela sanci spalia

Xavi_Iniesta

14
2018-12-06 10:38:09

TheLucas presne kvoli ludom ako si ty je slovensky sport tam kde je. Pri mladezi sa nikdy nema pozerat na vysledky nikdy ! Xavi Iniesta Puyol Messi aku hrali sutaz kym ked hrali za Becko ?! Pozeravas ich zapasy ? Vies co to je prejst s mladeznickeho futbalu do muzskeho ? To je obrovsky skok 3 spanielska liga je pre nich idealna tu nejde o to ze by techniky nemali na to ale si musia zvyknut na suboje je to uplne ine ist do tela s rovesnikom nez s 30 rocnym chlapom ! Milujem tieto nazory potom by bolo uplne zbytocne robit mladeznicky futbal piplat sa s hracom od 4 rokoch kvoli comu aby ho 18 predali ? To je take slovenske dokonaly priklad velky Slovan Bratislava kazdemu zoberie hracov Interu Petrzalke vsetkym uz 15 rocnym davaju peniaze a do Acka sa nedostane nikto radsej sa kupi Cavric hentaky Ic pic a vselijaka zberba ked sa Slovanisti uspokoja len s novym stadionom sa mozu hambit !

TheLucas

1
2018-12-06 13:27:10

Prepáč ale oni hrajú v lige s dospelými, ale hej j to veľký krok, ale keď sa nepresadia v Bčku, tak prečo ich ťahať do ačka? Barca nieje slovenský klub, to je najlepší klub na svete.

kacejik

2
2018-12-07 20:20:11

mas 100%-nú pravdu, Ja veerím že Barca bude stavať na hračoch z La Masie , a Slovan , jediní koho zo Slovana uznávam je talentovaný brankár Greif , ostatný praktický celý káder Slovana sú tí ic pic zasraný legionári ktorý skôr uškodia ako pomôžu slovenskému futbalu a navyše ich kvalita -nič moc.

michal11

7
2018-12-06 10:38:38

Puig, Alenha, O. Busquets asi tiež a Miranda niesu vôbec márny len treba aby sa zlepšovali samozrejme

Xavi_Iniesta

6
2018-12-06 10:27:20

Presne tak. A kupujeme hracov co o moc nie su lepsi. Taky Arthur okej je fajn vie podrzat loptu nahrat ale to iste by dokazal aj Alena a mozno uz aj Puig. Keby ze sme klub kde to nebolo nidky zvykom davat sancu svojim hracom nic nepoviem ale my sme sa tym dostali tam kde sme teraz cely svet nam mohol zavidiet. Netvtridm ze vsetci maju na prvy tym ale kazdy rok zaclenit aspon jedenho a hlavne teraz kym este hravaju Messi Busi Pique co vedia co to je prechod s juniorky do a tymu Barcelony

Gabrieloo

5
2018-12-06 12:25:00

Ti hraci sice hraju 3 ligu ale zaroven hraju v reprezentaciach U18 U19 21 subyo talentovani hraci. Ale ked nebudu zapajani do vacsieho zatazovania a do tazsich zapasov tak zakapu v tretej lige. Ja si dodnes pamatam ako som nadaval na rijkarda na co tam dava iniestu za stavu ked sa este nerozhodlo. Iniesta stratil vela lopt. Ale keby to neurobil mozno ani iniesta by nebol asi ten iniesta ktory sa nakoniec stal

Xavi_Iniesta

5
2018-12-06 12:31:17

Ale vysvetluj to niektorym odbornikom :)

kluc

4
2018-12-06 17:55:58

Treba v La Masii nájsť nejakeho utocnika, záložníkov máme kvalitných aj obrana by išla. Ale ak má byť Munir to najlepšie do útoku čo prišlo od príchodu Messiho tak to je zle....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.