Sergio Busquets zhodnotil výkon Barcelony v zápase s Espanyolom, v ktorom hostia vyhrali 4:0.

Zápas

"Myslím, že sme odohrali skvelý prvý polčas, ten našu hru uspokojil. Strelili sme góly, čo znížilo morálku v tíme súpera a mali sme to jednoduchšie. V druhom polčase sme museli bojovať, aby nám súper neublížil a to sa nám podarilo."

Súper

"Používa rozostavenie podobné tomu nášmu, niekedy chce vyvíjať tlak, ale keď sa podarí prejsť za prvú líniu, je to potom jednoduchšie. Vo všeobecnosti si myslím, že sme odohrali dobrý prvý polčas."

Messi

"Vieme už, čoho je schopný. Jeho efektivita je úžasná. Je to náš kľúčový hráč, či už je to z priamych kopov alebo z otvorenej hry. To je dôvod, prečo je najlepší na svete."

Vyber si svoje tričko najlepšieho hráča sveta!

zdroj: marca.com
foto: facebook

Zorrrro

9
2018-12-09 10:57:39

Novinari urcite daju otazku aj Modricovi, som zvedavy na odpoved...

cwirko

7
2018-12-09 11:09:16

Mne je vlastne Modrica úprimne ľúto a nezávidím mu.. zažíl zrejme vrchol svojej kariéry, nemyslim tym zisk tej "prestiznej" trofeje, a celý svet rieši to, prečo vyhral loptu on.. Mam trochu taky pocit ze sa stal obecným baránkom PR oddelenia Perezovho podniku..
Ale paci sa mi na tomto ako Rakiticove Modrica podporuje vyhláseniami typu ze si to zaslúžil práve Lukáš.. :D

Milan87

10
2018-12-09 11:21:47

Mal to urobit ajCR7.Messi tam byt nemusel nebol ani v top 3 a s nikym sa tam extra nepozná. Ale Ronaldo sa s modricom pozná, hrali spolu 7 rokov a roky na jeho góly makal.To ze mu CR7 ani nepride potriast rukov a miesto toho este vyplakava ze on je najlepší nie len teraz ale v celej historii. To je charakter.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.