Tréner FC Barcelona zhodnotil výkony svojich hráčov po zápase s Espanyolom na tlačovej konferencii.

Zápas

"Bolo to dobré, vedeli sme, že Espanyol je nebezpečný, zvlášť na Cornella. Až do posledného zápasu doma vyhrával všetko. Chceli sme v hre dominovať, myslím, že 3:0 odzrkadľovalo priebeh. Neskôr súper vyvinul tlak a hľadal svoj gól. Chcel využiť rýchlosť svojich ofenzívnych hráčov. Ide o druhý zápas, v ktorom sme si zachovali čisté konto."

Najlepší prvý polčas v sezóne

"Nemyslím si, proti Realu sme zahrali úžasne. Derby sú vždy výnimočné, víťazstvo na výjazde nám chýbalo."

La Liga

"Je ešte priskoro, na čele veľké rozdiely nie sú. Chceme byť silnejší na výjazdoch, pretože zvíťaziť tam je pre každého ťažké."

Messi

"Je úžasný, strelil dva góly z priamych kopov. Dáva nám veľa a súperom veľa berie. Čo viac o ňom môžem povedať? Máme neuveriteľné šťastie, že je s nami, takáto epocha sa už nezopakuje. Je skvelé, že je v našom tíme, nech aj naďalej strieľa góly."

Messi trénuje priamy kopy?

"Nepoviem, nech to komentuje on."

Presing

"Espanyol nám chcel skomplikovať vyvážanie lopty, hoci sme ju mali už v útočnej tretine ihriska. Vždy chceme mať loptu v našom držaní."

Scenár zápasu

"Ten zápas bol dôležitý, boli sme veľmi sústredení. Vyhrávať je ťažké, v uplynulej sezóne sa nám to na Cornella nepodarilo. Espanyol hrá skvelú sezónu."

Čisté konto

"Hovorili sme o tom, pretože sa snažíme problémy vyriešiť. Niekedy sme súperom dovolili priveľa šancí, viac, než by sme chceli. Je dobré, že sme neinkasovali."

Dembélé

"Veľa od neho očakávame. Sezóna je dlhá a potrebujeme všetkých hráčov."

Vyber si svoje tričko najlepšieho hráča sveta!

zdroj: marca.com
foto: facebook

valverde30

24
2018-12-09 01:54:15

Nepride vám divné že vždy keď sa Valverdeho opytaju na Dembélého hovorí to isté ......."Veľa od neho očakávame. Sezóna je dlhá a potrebujeme všetkých hráčov."

GabrielSVK

4
2018-12-09 08:35:32

Ja už som si zvykol...

maryann

21
2018-12-09 08:05:27

Nie,nepride,to iste odpovedal na tu otazku aj Messi !
Naco maju komentovat a vynadat z kabiny?
Aby to novinari prekrutili a zivili sa na tom.
Mal povedat,ze sa Dembo uci byt dochvilny,ze sa uz uci nieco aj spanielsky konecne a ze si dava uz len jeden hamburger denne?
A ani ho nemozu prechvalit,zlepsil sa iste vo vsetkocm,ale tento lad je este velmi tenky....

maryann

2
2018-12-09 08:06:05

*vynašať

tomessi

-1
2018-12-09 09:04:19

Ja nechapem preco za stavu 4:0 Valverde tak dlho caka so striedanim - mozu si zahrat mladi, cez ryzden nas caka razky zapas, asi nechceme zranenie dalsieho klucoveho hraca... atď Mohol kludne striedat po polcase ked bolo rozhodnute, po novom roku a na jar nas caka ju tazke a klucove zapasy, ak nebude viac rotovat moze to dopadnut zle. Keby mal Leo po Pepovi a Titovi rozumnejsich trenerov a to aj v repre, ma dnes 10 GB - plati ze on dava svojim timom vzdy neporovnatelne viac ako timy jemu

Milan87

5
2018-12-09 11:11:29

Tu sa ten valverde naozaj niektorym uz ničím nezavdaci.Ved sme hrali super hráči striedat nechceli ved espanyol nabehal o 5 km viac ako my uz nehejtuj valverdeho a tes sa z výhry!

tomessi

0
2018-12-09 12:32:24

Ked nam utecu vsetky talenty z La Masie a dalsi perspektivni hraci pretoze nehrajua trener im neda prilezitost ked je zapas rozhodnuty, ostane nam prestarnuty a unaveny tim a budeme za extremne sumy nakupovat kym to klub financne neposkodi a az potom zacneme zapracovavat talenty - Cdr pocas tyzdna nam ukazal co v niektorych hracoch je a nerozvija sa. Valverde je v tomto ohlade este horsi ako enrique

tomessi

-1
2018-12-09 12:44:44

Z vyhry nad espanyol sa tesim, lebo som cakal ovela tazsi zapas a pripustal som remizu a co sa tyka valverdeho tomu as roma nikdy neodpustim, teraz bude mat plnu hubu chval na Messiho ale ked ho mal podrzat v LM zvolil priposratu taktiku, trener ktory sa boji nemoze vyhrat nic velke

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.