Jedným zo strojcov barcelonského triumfu na Cornellà-El Prat proti domácu Espanyolu bol i stredný obranca Gerard Piqué, ktorý po zápase analyzoval celé stretnutie. 

Derby

"Bol to taký zápas bez kofeínu, ale, samozrejme, užil som si ho, pretože výsledok je pre nás nesmierne pozitívny. Polčasový výsledok 0-3 bol prakticky rozhodujúci. Pred niekoľkými rokmi sme však síce zvíťazili 1-5, no vďaka rivalite bol celý zápas oveľa lepší, zatiaľ čo dnes sme to celé ovládli my, a tak to pre nás bolo jednoduchšie."

Messi a Zlatá lopta

"Už sa o tom toho povedalo naozaj veľa, všetci dobre vieme, aký skvelý je Leo, pre nás je najlepší, a to aj napriek týmto tak trochu zvláštnym hlasovaniam. Opäť ukázal svoju obrovskú kvalitu pri priamych kopoch a veľmi nám tak pomohol rozhodnúť o osude stretnutia."

Arturo Vidal

"Je to hráč, ktorý nám dáva ohrmnú silu, odvádza skvelú prácu a rozumie si výborne s loptou. Popri Arthurovom zranení pre nás predstavuje v strede poľa fantastickú alternatívu."

Zdroj: md
Foto: md

maryann

18
2018-12-09 12:49:30

Je zaujímavé,že berie Arthrura ako jednotku a Vidala ako 2-ku....
Ale Vidal je niečo iné a som rád,že dohral celý zápas.Makala a makal v obrane,útoku a tie jeho výskoky...s o hlavu vyššími súpermi či v 16-ske súpera,či našej,všade je.Skôr si myslím,že by mal hrať miesto Roberta....samozrejme nie PB!,tam je Semedoi 1,aj keď občas robí chyby,ale bude lepší a lepší.

Mareco

14
2018-12-09 13:04:17

Problémom nie je Arthur v základe, ale problémom je nerotovanie Rakitiča vo všeobecnosti. S aktuálnou formou Vidala by sa mala trojka Rakitič, Vidal, Melo pravidelne rotovať.

maryann

3
2018-12-09 13:41:30

Rakitic nezahra to co Vidal a ani Vidal to co Arthur.Radsej by som rotoval Busi- Raki...

ximpp

1
2018-12-09 15:06:42

Ale Raki nezahraje to, co Busi.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.