Brankár Tottenhamu a reprezentácie Francúzska Hugo Lloris sa zúčastnil tlačovej konferencie, na ktorej odpovedal na otázky pred zápasom s Barcelonou. Nechýbali ani otázky o jeho krajanovi Ousmane Dembélém.

Barcelona ako favorit

"Už postúpila do ďalšej fázy, ale hráči, ktorí obliekajú barcelonský dres, sú vždy pripravení súťažiť a to v každom kontexte. Rovnako ako my. Zápasy proti Barcelone sú vždy výnimočné. Musíme vyjsť na trávnik a veriť v naše schopnosti."

Dembélé

"Urobil niekoľko chýb. Je však mladý a disponuje ohromným talentom a úrovňou. Vo futbale, ktorý sa hrá na najvyššej úrovni sa však musí naučiť niekoľko vecí. Svoju kvalitu predviedol pri viacerých príležitostiach, napríklad keď strelil gól do siete Espanyolu. Myslím, že v Barcelone sa mu bude dariť, hoci tam nie je veľmi dlho a vždy je potrebné ukázať talent."

Súboj s Messim

"Ak priame kopy zahrá tým istým spôsobom ako to predviedol počas víkendu, s tým sa nedá nič robiť. Je to hráč, ktorý o výsledku rozhodne aj sám. Nikdy sa nehrá jednoducho proti jednému z najlepších hráčov v histórii. Spoločnými silami sme schopní Messiho ubrániť. Nemôžeme mu nechať voľný priestor. Musíme veriť v naše schopnosti."

Šance na postup

"Na tejto úrovni sa na pomoc súperov nemôžete spoliehať. Na trávnik vstupujete, aby ste súťažili a dali zo seba to najlepšie. Už od žrebu sme vedeli, že postup z tejto skupiny bude komplikovaný. Po prvotných nezdaroch sme sa však vzchopili a aj naďalej sme v hre. Je však ťažké pricestovať na Camp Nou a odísť s víťazstvom."

zdroj: mundodeportivo.es as.com
foto: twitter

LaBrie

15
2018-12-11 13:55:49

Velmi pekne to povedal.....

Lionelko

12
2018-12-11 14:04:17

Tomu verím aj ja

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.