Odchovanec FC Barcelona poskytol po zápase Ligy Majstrov s Tottenhamom vyjadrenie pre médiá.

Stretnutie

"Tottenham je skvelý tím, chcel tu vyhrať. Odohrali sme dobrý zápas a sme spokojní. Inter remizoval a fanúšikovia súpera sa tešia, je ich tu veľa. Mali sme ťažkú skupinu, ale viedlo sa nám dobre. Teraz je na rade tá najťažšia, no aj najkrajšia časť turnaja."

Pocity

"Som šťastný, každý zápas beriem ako ten posledný. Dnešný zápas bol ďalším testom. Je to pekný týždeň, strelil som gól, zahral som si v pohári, dostal som číslo v prvom tíme. Skvele sa bavím a chcem sa čo najviac učiť."

Dembélé

"Je to fantastický hráč, treba mu pomôcť a starať sa o neho. Dal nám veľa, ukázal to ďalším pekným gólom. Treba oddeliť to, čo sa deje na trávniku, od toho, čo mimo neho. Urobil chyby, vieme o tom. Nemôžeme ho zabiť. Sme s ním do samého konca. Fanúšikovia ho podporovali."

zdroj: marca.com
foto: sport.es

Milan87

14
2018-12-12 09:28:30

Výborný výkon ad aleňi, v strede pola jasne najlepší hráč zápasu. Po dlhsej odmlke nam lamasia zase zacina nadelovat talenty ako aleňa,puig,miranda na hostování cucurela to vsetko doplněné arthurom dúfam ze dejongom a máme na pár rokov vystaráno

Gabrieloo

21
2018-12-12 09:42:27

ale kua to uz dembeleho bude komentovat kazdy. uz cakam na vyjadrenia od hracov b cka potom masera a samozrejme sa k tomu musi vyjadrit technicky pracovnik co ma na starosti travu.

GabrielSVK

3
2018-12-12 14:20:31

Možno meškal aj na masáž :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.