Na tlačovej konferencii po zápase s Celtou Vigo tréner FC Barcelona priznal, že Blaugranas hrali v druhom polčase zle.

Dvojica rôznych polčasov

"V prvom polčase sme úspešne prechádzali cez obrannú líniu súpera. Celta chcela eliminovať voľný priestor v strede poľa, aby mohla hrať, ale nabiehali sme za jej obranu a odtiaľ padol aj gól. Bolo vidieť, že sme mohli strelil gól z každej akcii hranej na voľný priestor. Celta má vpredu veľmi dobrých hráčov a museli si dávať pozor na kontry. V druhom polčase sme hrali ťažkopádne, nedržali sme sa tak dlho pri lopte, chceli sme hrať veľmi rýchlo. Máme tie isté pocity ako v prípade, keď sme hrali s Villarrealom."

Semedo

"Po dvoch zraneniach hrá v tejto sezóne veľmi vyrovnane. V obrane nám dáva veľa. V pozičnej hre je iný ako Sergi Roberto, ale má schopnosť vytvárať prevahu, silu a rýchlosť. Vie ako sa správať pri loptách, ktoré sa posielajú do voľného priestoru a v súbojoch jeden na jedného."

Dembélé a Coutinho

"Dembélé strieľa góly, pracuje... Veľa od neho očakávame. Dúfame, že aj naďalej bude prijímať dobré rozhodnutia. Počítame aj s Coutinhom. Určite odohrá veľa zápasov."

Coutinho ako krajný záložník

"Zvažujem túto možnosť, ale máme k dispozícii množstvo variantov s Arthurom, Arturom Vidalom a Aleñom. Sezóna je však dlhá."

Spolupráca Alba-Messi

"Dokonale si rozumejú. Nech to tak funguje aj naďalej."

Čisté konto

"Najviac som spokojný s tým, že sme dominovali v prvom polčase a vytvárali sme si gólové príležitosti. Udržať si čisté konto je najjednoduchší spôsob ako v zápase zvíťaziť, ale to nie je náš cieľ. Našim cieľom je, aby sme vytvárali nebezpečenstvo."

Priania na rok 2019

"Ak tréneri vyhrávajú, sú veľmi spokojní, podobne ako ich prostredie. Chcel by som, aby ľudia boli s nami a boli s nami spokojní a to z dôvodu našich víťazstiev."

Líder

"Zostáva ešte veľa zápasov. Real Madrid má zápas k dobru, je to silný súper. Do konca ligovej súťaže zostalo mnoho kôl."

Návrat do práce

"Budeme oddychovať do 30. decembra, kedy sa koná dvojfázový tréning. Naši hráči sa vrátia v spomínaný deň, s výnimkou tých, ktorí na Vianoce cestujú ďaleko do sveta. Ostatní sa k nám pripoja 2. januára - v ten deň sa tréning koná popoludní."

zdroj: marca.com as.com
foto: fcbarcelona.com

Aexon

2
2018-12-23 08:52:46

Hrozný zápas konečně to dávali na SEznam TV co mám i já a fakt katastrofa 2 světlé momenty a pak nuda nuda nuda... chápu že každý den nemůže být posvícení ale trošičku snahy, víc pressingu a něco ukázat .... jestli něco podobnýho předvedou v Lednu s Eibarem když po osmi letech čekání jedu na Camp Nou tak budu doslova nasraný

ace67

10
2018-12-23 09:22:15

Je to jasné,serú na ligu,dajú gól,nebodaj dva a zaradia redukovanú dvojku,jebať na fanúšikov veď my máme vyšší cieľ.My ideme vyhrať LM.No len aby majstri!

Kazik

16
2018-12-23 09:22:59

Zaloha v zlozeni Bus, Raki a Vidal je velmi kompaktna, bojovna len bez kreativity a to je na skodu nasho futbalu. V takom zlozeni sa spoliehame hlavne na to ze nieco vymysli Messi alebo Dembous tam nieco predribluje... myslim ze by nam velmi pomohlo keby zacinal v zalohe aj Coutino, alebo A.Melo/Alena... No Valverde uprednostnuje kompaktnu defenzivu pred kreativitou...

lovefootball

2
2018-12-23 09:33:06

Bayern hral krasny a ucinny futbal i so zalohou Xabi, Vidal, Muller. No ale to ho trenoval Pep.

galibier

6
2018-12-23 09:27:48

velmi nezodpovedne od Valverdeho...30.decembra dvojfazovy trening...2.januara trening sa kona popoludni...ako ma potom Dembele vediet dokial si moze pospat....?..:-)) :-D

DreamTeam

8
2018-12-23 09:42:03

Dembele "Veľa od neho očakávame..." Ak toto nepovedal v každej tlačovke odkedy prišiel Dembele tak ani raz :D

okbor

8
2018-12-23 12:15:23

Nie že by mi na Valverdem všeličo nevadilo, ale jedno mi teda vadí veľmi. Ide vystriedaný hráč z ihriska a ani sa na neho nepozrie. Nebodaj ho vystískať ako Klopp, alebo potľapkať a pochváliť ako Pep, to ani náhodou. Taký "psí čumák" studený, tento pán tréner.

ximpp

1
2018-12-23 23:06:37

Taky je mi bližší Kloppova povaha, ale v tomhle zrovna nevidím největší problém EV. Často totiž dochází k tomu, že střídaný hráč bývá nas...ý a trenérovi ani nechce ruku podat, tak tím možná předchází konfliktům, podobně tomu bylo i v případě Zidane ronaldo, momochodem, tento portugalský čarostřelec, který je v týmu přítomen výhradně pro střílení gólů, nevsítil v zápase gól ze hry už 615 minut, pouze dva z penalty.

emiliano

5
2018-12-23 12:19:36

Sergio je pre nás zbytočný, rozdeľovanie lôpt lepšie zvládne Raki, dvoch tam netreba. A Suarez je miestami celkom trápny, nemá rýchlosť, stráca čoraz viac lôpt, nič nevymyslí. A zahadzuje vyložené šance úplne nepochopiteľne - netrafí ani bránu, keď je sám. Dával góly aj z pološanci, teraz už len sem tam niečo doklepne. Pôsobi strašne nemotorne, akoby mal veľkú nadváhu. Dal 11 gólov, ale 3 z penalty a to vždy hral. Dembele dal 7 gólov a pritom ho nepostavil v množstve zápasov, väčšinou len striedal. Rád by som veril, že je to len chvíľkový pokles formy a vráti sa k svojmu vrcholu, ale mám silné obavy, že je za zenitom. Už na ňom aj vidieť, že si futbal neužíva, že vie, že to nejde, jeho výraz tváre to hovorí a často čosi vyčíta rozhodom.

jokerito

4
2018-12-23 12:38:31

Súhlasím z casti s tým čo píšeš. No suarez oproti dembelemu má jednu veľkú výhodu. Skúsenosti. Najmä s ťažkým súperom je to vidno. Ako v classicu napríklad. Ja veľmi dúfam že Luis sa tento rok chytí v lm a bude tam gólový a rozhodujúci v aspoň v niektorých zápasoch. Bez tohto faktora lm nevyhráme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.