Po tom, čo Barcelončania vo včerajšom stretnutí zdolali pomerom 1-2 hráčov Getafe, sa na tlačovej konferencii objavil spokojný tréner blaugranas Ernesto Valverde. 

Využitá príležitosť

"O predchádzajúcich výsledkoch sme vedeli a cítili sme tak tlak z naskytnutej príležitosti. Išli sme si po víťazstvo, avšak na tomto štadióne to ani zďaleka nebolo jednoduché. Očakávali sme zápas, ktorý bude tvrdý, a to sa do bodky splnilo. Súperovi sa podarilo vrátiť streleným gólom, no napokon môžeme byť spokojní. Museli sme trochu trpieť, no je pravda, že dnes sme si na svojich prenasledovateľov vytvorili o niečo väčší náskok. Pred nami je, každopádne, ešte veľa kôl."

Getafe

"Pre Barcu a ktorýkoľvek iný mančaft je Getafe veľmi nepohodlným rivalom. Skvele bránia, napádajú a fantasticky najmä vďaka Ángelovi a Matovi ovládajú útoky z druhej vlny. Sú to góloví hráči, potom tu je ešte Jorge Molina, ktorý si robí s loptou čo chce. Veď, koniec koncov, vidíte, ako vysoko sú v tabuľke."

Usilovnosť mužstva

"Naskytla sa situácia, keď bolo najlepšie pustiť sa do napádania, pretože kontrolu sme získavali iba veľmi ťažko, čo nám dalo zabrať. Na týchto štadiónoch musíte dobre zvládať aj bránenie."

Zaťažkávajúce chvíle po zmene strán

"Pre náš tím bolo najdôležitejšie koncentrovať sa a ostať v zápase i naďalej. Hrali sme proti náročnému súperovi, nebol to ani zďaleka ľahký súboj. V istom okamihu od nás boli v druhom polčase lepší. V posledných minútach sme však držali loptu a zvládli sme to."

Neuznaný Matov gól

"O danej gólovej akcii neviem vôbec nič, bol som od situácie vzdialený o niečo viac. Či by sa priebeh zápasu, keby bol uznaný, zmenil? Neviem, do konca ešte ostávalo naozaj nesmierne veľa."

Zlá forma Madridu

"Prehnane nad inými tímami neuvažujem, dosť toho máme pred sebou aj my sami. Neviem, či sme mali pred rokom o takomto čase podobný náskok, no napokon sme o ligový titul bojovali skoro až do samotného konca."

Zdroj: md
Foto: md, marca

Danny

14
2019-01-07 08:01:14

Nakoniec sme ale vysledok proti getafe ubranili ! :)

LaBrie

1
2019-01-07 08:04:31

Ten trepe ako Markovic......

ximpp

9
2019-01-07 09:23:29

Bohužel vůbec nemáme potřebnou kvalitu v záloze, především v té ofenzivní činnosti, takže když soupeř udeří nejsme schopni se z tlaku vymanit kombinací a schopností ovládat dlouhodobě míč. Dokud se soupeř zatahuje, tak to vypadá, že je vše v pořádku, ale bohužel není. Neumím si představit, jak bychom vzdorovali třeba Liverpoolu či City.

fofo112

8
2019-01-07 12:31:34

A ja som zase trpel najviac tvojím zaradením do zostavy na RB Roberta a skvelý pravý bek Sema zase sedel na lavičke k tomu už naozaj nie je čo dodať.

emiliano

0
2019-01-08 16:25:59

Verím nosáčovi, že cítil tlak, ale on ho cíti stále. Videl som, ako ukazuje Vidalovi dva prsty - proste aby nešiel dopredu a dva záložníci aby boli vždy vzadu. Chorý človek. Bol som šokovaný, že nehral od začiatku Busi, ale napravil to. Proste Busi a Raki musia hrať a striedať majú ostatní. Už sa mu vrátil Roberto a je šťastný. Načo nám Rabiot, či de Jong, na lavičku? Proste ten človek chce brániť a spolieha sa, že Leo niečo dá alebo vymyslí. Zostavu má skopirovanú do konca sezóny, dopíše len dátum. Možno ho len nemám rád, ale snažím sa. Ale teším sa na LM, nech dopadne akokoľvek - keď vypadneme, vykopnú ho, keď vyhráme, poteší ma to ešte viac.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.