Po stretnutí s madridským Getafe predstúpil pred novinárov i jeden z barcelonských kapitánov Gerard Piqué. Katalánci na Coliseum Alfonsa Péreza zvíťazili pomerom 1-2. 

La Liga

"Naozaj neviem, či môžeme povedať, že v ligovej sezóne nastal zlom, ale minimálne sme si oproti svojim rivalom vytvorili dobrý náskok. Vrátiť sa po vianočnej prestávke víťazstvom je vždy veľmi pozitívne, mám taký pocit, že v minulosti sa nám to príliš nedarilo. Zisk troch bodov nás veľmi teší, vyhrali sme na štadióne, kde vyhráva iba veľmi málo tímov. Iste, keď sa navyše pozrieme na iné výsledky, máme dôvod na spokojnosť."

Trávnik

"Bol trochu pomalý. Zakaždým, keď sem prídeme, nie je zavlažený. Pokiaľ nemá dostatok vody, lopta sa od kopačky nechce odlepiť."

Valverdeho budúcnosť

"Je to výlučne jeho rozhodnutie a budeme ho rešpektovať, pretože trénerom je on. My by sme, samozrejme, boli nadšení, keby pokračoval, pretože odvádza fantastickú robotu. Tlak zvláda s obrovským nadhľadom a jeho pokoj prináša výsledky. Ukazuje nám, že jeho metódy fungujú."

VAR

"Keď VAR nebol, sťažovali sa, prečo nie je, teraz sa pýtajú, prečo VAR je. Už som vám povedal, v tejto krajine sa nám polemika páči a práve preto tu existuje toľko programov, ktoré ju vytvárajú. Je to vec kultúry. Myslím si, že systém VAR dnes rozhodcom pomohol, a to je najdôležitejšie."

Zdroj: marca
Foto: marca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.