Po triumfe na Coliseum Alfonsa Péreza nechýbal pred novinármi ani Ivan Rakitić. Chorvátsky futbalista odohral pri absencii Busquetsa súboj s Getafe na pozícii defenzívneho stredopoliara. 

Zápas

"Treba mať na pamäti, aký kvalitný je súper, proti ktorému sme hrali. Mali sme čo robiť. V prvom polčase sme hrali výborne a musíme pokračovať v takomto rytme."

Getafe

"Odkedy som prišiel do Barcy, sme na tomto štadióne nezvíťazili ani raz. Problémy s týmto mužstvom ale nemáme iba my. Čelili sme silnému a kompaktnému družstvu, nie je to žiadna náhoda. Duel sme, každopádne, ovládli, svoju prácu sme si odviedli, a tak sme spokojní."

Dokonalé kolo

"Najdôležitejšie je to, aby sme vyhrávali my. La Liga je nesmierne komplikovanou súťažou, náročný je každý zápas a do konca ročníka sa môže stať čokoľvek. Dnes však odchádzame spokojní."

Valverde

"Je to otázka trénera a klubu. My sme s ním maximálne spokojní, rovnako ako s celým jeho trénerským tímom, príde nám prirodzené, aby pokračovali. Musíme sa však koncentrovať na svoje výkony, nech sa rozhodne pre to najlepšie sám Valverde a jeho ľudia."

K zápasu sa vyjadril aj Rakitićov spoluhráč Sergi Roberto

Getafe

"Getafe je vždy nesmierne komplikovaným súperom a obzvlášť pokiaľ hrá pred vlastnými tribúnami. Zdá sa mi, že doma v súčasnej sezóne inkasovali iba štyrikrát a my sme ich teraz prekonali hneď dva razy."

Líderská pozícia

"Je skvelé, že sme aktuálne na čele, avšak naším skutočným cieľom je byť na prvom mieste aj na konci sezóny a stať sa tak ligovým šampiónom."

Kalendár

"Náš kalendár sa teraz mierne komplikuje príchodom Španielskeho kráľovského pohára a v nasledujúcom mesiaci na nás čaká aj Liga majstrov. Treba však túto výzvu prijať a ísť do každého jedného stretnutia na sto percent."

La Liga

"La Liga je nesmierne vyrovnaná a v každom jednom kole musíme nesmierne tvrdo bojovať. Netreba sa pozerať prehnane na ostatných, práve naopak, je nutné koncentrovať sa výlučne na naše výkony a pokračovať v podobnom tempe až do konca."

Zdroj: md
Foto: md

ximpp

8
2019-01-07 09:00:22

Jak nevyhráli ani jednou? Vyhráli tam za tu dobu dvakrát a v obou zápasech Ivan hrál, nevím, proč vykládá takové bludy.

Fishinko

3
2019-01-07 09:23:45

ľahko si pri takom počte zápasov pomýliť súperov, ktorí nie sú až tak zvučného mena.. podľa mňa teda

ximpp

7
2019-01-07 09:38:20

To ano, ale pokud něco nevím jistě neměl bych to pouštět do éteru, zvláště, když je spíš opak pravdou.

emiliano

6
2019-01-07 09:16:01

2015/16 sme tam vyhrali 2:0, 2016/17 Getafe nehralo ligu, 2017/18 sme tam vyhrali 2:1.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.