Barcelona odštartovala púť v španielskom pohári proti treťoligovému klubu Leonesa, ktorý po súčte dvojzápasu porazila hladko 5:1. Ďalším súperom zverencov trénera Ernesta Valverdeho bude Levante. Prvý zápas odohrá katalánsky veľkoklub na ihrisku svojho rivala. Odveta bude na programe o týždeň na Camp Nou. Ako si povedú barcelonské hviezdy? Nenechajte si to ujsť a súboje z Copa del Rey sledujte naživo na TV Tipsport!

Čo prognózujú tipéri?

Borci z najväčšej tipérskej komunity sú presvedčení o výhre hosťujúcej Barcelony v kurze 1,31. Najtipovanejšou príležitosťou je potom neprehra Blaugranas. Ako to vidíte vy?

Stratég s nickom havinko159 zanalyzoval tip FC Barcelona a aspoň tri góly (kurz 1,51). „Barca si po krátkej prestávke pripísala víťazstvo v La Lige nad Getafe. Hráči Levante sú v tabuľke ešte nižšie ako madridský klub a v pohári im nedávam šancu. Naposledy uhrali domácu remízu s Gironou 2:2 a nevyhrali už celkovo 4 zápasy. V posledných 8 ligových súbojoch zvíťazili iba raz, a to je slabota. Messi a spol. uspeli na štadióne Levante pred Vianocami pomerom 5:0. V pohári sa oba tímy stretli v roku 2014 a boli z toho výhry Kataláncov 5:1 a 4:1,“ napísal. Súhlasíte s ním?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.