Carles Aleña odohral proti Levante celých 90 minút. Barca v tomto zápase prehrala 1-2, má však výhodu domácej odvety, v ktorej môže výsledok zvrátiť.

„V takýchto zápasoch je dôležité zachytiť začiatok a byť koncentrovaný od prvej minúty, začali sme však ospalo a za to sme pykali“, povedal záložník.

„Nehrali sme dobre, máme však ešte 90 minút na Camp Nou a som si istý, že odvetný zápas bude pre Levante veľmi dlhý.“

Ernesto Valverde urobil v zostave mnoho zmien a do zápasu vôbec nezasiahli hráči ako Messi, Suarez, Pique, Rakitić či Alba.

Carles Aleña však nevidí dôvod prehry v rotácii aj napriek tomu, že v zápase nastúpili hráči Barcelona B Miranda a Chumi.

„Samozrejme, že nehráme spoločne zápasy, trénujeme však spolu každý deň a veľmi dobre sa poznáme. Toto nie je výhovorka. Skutočnosťou je, že sme jednoducho nehrali dobre. Nemôžeme to zvaľovať na rotáciu.“

Carles odpovedal aj na otázku možného návratu Neymara: „Neviem. V šatni o tom nerozprávame. Je to hráč, ktorý dokáže obohatiť akýkoľvek klub, my sa však sústreďujeme iba na našu sezónu.“

„Neviem či niektorí spoluhráči s Neymarom komunikujú a neviem ani či by sa chcel vrátiť. Uvidíme čo sa stane.“

Zdroj: sport-english.com

Nonean94

-9
2019-01-11 10:46:54

Kdyby si hochu řekl, že se prohrálo kuli rotaci, tak si už nezahraješ. To je logický, protože by se přestalo rotovat.

ximpp

14
2019-01-11 11:03:08

Aspoň se na nic nevymlouvá.

Ortiz

4
2019-01-11 18:05:03

Tyhle kluci nastoupi jen v poharu a to s ostatnimi hraci z becka .. Nejvic jim prece pomuze, kdyz budou nastupovat vedle nasich nejvetsich hvezd ! Dobry, at rotuje treba 2 max 3 hrace za zapas v sestave, ale ne rovnou celou 11 .... to nam fakt nepomuze, vysledek a hra jsou pak takovy. jaky jsou ...

Adamito

2
2019-01-11 22:28:26

Uplně s tebou souhlasím včerejší rotace byla velice špatná a postavení dembeleho na hrot byla hloupost to jsem říkal hned jeho rychlost měla byt na kraji..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.