Pred nadchádzajúcim ligovým súbojom proti Eibaru sa na tlačovej konferencii, prirodzene, objavil tréner FC Barcelona Ernesto Valverde. 

Eibar

"Z tohto družstva cítiť nezameniteľný Mendilibarov rukopis, funguje im to perfektne. S podobným zápalom hrá len veľmi málo tímov, budú sa snažiť vytvárať tlak vpredu, aby sme nemohli prekonať ich napádanie. Budú chcieť zo zápasu spraviť svoju hru. Eibar je družstvom, ktoré dokáže veľké množstvo lôpt získať na súperovej polovici, čoho si musíme byť vedomí. Neváha riskovať, a to sa musíme posnažiť využiť."

Coutinho

"Počas sezóny prichádzajú okamihy, keď máte šťastia viac a potom sú tu tie, keď ho máte menej. Coutinho odohral fantastické súboje a veríme, že ich má ešte veľa pred sebou. Musí sa však, presne ako všetci ostatní, aj naďalej zlepšovať. Najradšej sa budem pozerať len na jeho pozitívne stránky, podobne, ako tomu bolo predtým pri Dembélém, Vidalovi či iných. Coutinho môže hrať aj po Dembélého boku, v tomto ročníku už som ich oboch postavil viac ráz, stalo sa to napríklad proti Interu či PSV, zakaždým v dôležitých dueloch."

Útočník

"Musíme to zvážiť, uvidíme. Je zrejmé, že po Munirovom odchode sa tu vytvára priestor, zranený je navyše Rafinha, ktorého sme do útoku zvykli nasadzovať taktiež. Potom tu je ešte Aleñá, no to je prioritne stredopoliar. Trh je otvorený a stať sa môže čokoľvek, zabúdať netreba ani na faktor peňazí. Ak nikoho nekúpime, budeme sa musieť poobzerať po vhodnej alternatíve v rezerve. Abel je však zranený, ostáva teda len Mújica, a ten navyše zajtra hrať nemôže."

Neymar

"K téme hráčov z iných družstiev sa vyjadrovať nechceme. Je to skvelý futbalista najvyššej svetovej špičky, ktorý hrá za iný celok, a to je všetko. Je skvelé, že sa produkujú novinky, ale stále je to hráč PSG a tento klub si nesmierne vážime."

Krajný obranca

"Trh je otvorený a až do chvíle, keď to bude možné, budeme zvažovať všetky alternatívy. Nateraz však hľadám riešenia výlučne vo svojom tíme."

Morata

"Poviem to isté, čo pri Neymarovi. Je to skvelý futbalista, ktorého maximálne rešpektujeme, no hrá v inom klube."

400 Messiho gólov

"Neviem, čo by som o ňom ešte mohol povedať. Je to neuveriteľné číslo, hádam z inej planéty. Takýchto štatistík je azda schopný iba jediný futbalista, neviem, či tu ešte bude niekto takýto."

Zdroj: marca
Foto: marca

MSN4ever

12
2019-01-12 21:07:22

Valverde načo nám je ďalší útočník keď ani na zajtra sa nezmestil do nominácie Malcom. A dúfam že už Coutinha Suáreza Messiho a Dembélého postavis do základu spolu !

Jamino

6
2019-01-13 00:16:22

Malcom v pohari bol katastrofalny !!!

Jackopz

5
2019-01-13 01:34:03

Nič to nemení na fakte že keď budeme prehrávať tak miesto útočníka navyše môže do hry poslať len stredného záložníka alebo obrancu.

mikimi122

6
2019-01-12 21:18:04

Prečo sa mi zdá, že vždy keď je spomenuté PSG, tak Valverde vždy povie to iste, a to, že ´´tento klub si nesmierne vážime´´.

PEKKI

3
2019-01-12 21:40:43

KUPA TRENERA??? ..NUTNA!!

Dzurdzi

2
2019-01-13 13:13:28

Nechápu, jakým stylem se řídí nás klub. Nemůžeme chtít vyhrat 3 soutěže s 1. hrotovym utocnikem. Proč ted odesel munir za 1 mil, to mohl delat zaskok a jit az v lete. A Paco? Ted přivedeme někoho kdo bude stat 3x tolik a z daleka nebude min kvality Paca....


Ach jo !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.