José Luis Mendilibar je suspendovaný a tak sa k zápasu s Barcelonou vyjadril na tlačovej konferencii asistent tréner Andoni Azkargorta.

Eibar napriek prehre Barcelone vzdoroval

"V prvom polčase sme odohrali skvelý zápas, ale zaplatili sme za chyby a o to viac ak má súper takúto rýchlosť. Obzvlášť sme boli potrestaní za rýchlosť s akou Barcelona podnikala v druhom polčase akcie. Tam nás zlomila. Strelila nám dva góly a mala ešte aj ďalšie šance."

Veľký rozdiel medzi prvým a druhým polčasom

"V prvom polčase sme Barcelonu nútili hrať zozadu. Ak sa nám to darilo, boli sme veľmi agresívni. V druhom polčase sa to však zmenilo. Barcelona išla do akcií viac vertikálne a rýchlejšie. V prvom polčase sme boli tam, kde sme chceli byť. V druhom polčase už nie."

Barcelona vyhrala vďaka rýchlosti, nie držaniu lopty

"Barca chce vždy začínať akcie zozadu, ale je nebezpečná, ak sa jej podarí zahrať loptu do voľného priestoru. Neprekvapuje ma to. Ak hrá Barcelona priamočiaro, súperovi vždy narobí problémy."

zdroj: as.com
foto: as.com

LaBrie

14
2019-01-14 15:14:35

"Ak hrá Barcelona priamočiaro, súperovi vždy narobí problémy" - toto je dolezite, len sa to malo praktizuje....

ximpp

2
2019-01-14 15:31:58

Eibar hrál dobře, chtěl jsem vidět naši hru, ale oni to vůbec nedovolili.

Nalim

5
2019-01-14 18:01:53

Barca Vas neporazila k vôli rýchlosti, ale preto, že ste hrali naivne otvorenú partiu. Mužstvá, ktoré prídu k nám hrať silne defenzívne a na rýchle kontry, majú šancu na dobrý výsledok. Zahrali ste si na Camp Nou, pre divákov, ale autobus je Vám cudzí. Sympatické, ale neefektívné...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.