Munir El Haddadi včera debutoval v drese nového zamestnávateľa. Dnes sa uskutočnila prezentácia nového hráča FC Sevilla. Na tlačovej konferencii Munir prezradil, prečo vlastne v Barcelone skončil a zamieril na Sánchez Pizjuán.

Prečo si si vybral Sevillu?

"Nemal som žiadne pochybnosti, pretože tento klub mal o mňa najväčší záujem. Sevilla má veľa trofejí, má skvelých fanúšikov a je významným klubom... Veľmi sa teším, že tu môžem hrať a dúfam, že budeme úspešní."

Ako prebehol celý prestup?

"Všetko išlo veľmi rýchlo. V piatok popoludní mi zavolal môj agent, v sobotu ráno som pricestoval do Seville, absolvoval som lekársku prehliadku a o 17:00 som už bol v Bilbau. Niektorých spoluhráčov už poznám ako napríklad Aleixa či Sergiho Gomeza."

Odchod z Barcelony

"Po návrate z dovolenky 2. januára som klubu povedal, že nemám v pláne predĺžiť zmluvu. Valverde mi povedal, že z vedenia dostal príkaz, aby ma nenasadzoval. Zmieril som sa s tým a pracoval som ďalej. S Barcelonou nemám žiadne problémy."

Konkurencia v Ben Yedderovi a Andrém Silvom

"Obaja sú skvelí hráči a dúfam, že aj naďalej budú strieľať góly. Som tu, aby som im pomohol."

zdroj: marca.com as.com
foto: fcbarcelona.com

mikimi122

top komentár
92
2019-01-15 09:15:56

Dobre, že ten príkaz dostal, lebo by Munir ešte stále hral. Ešte by mohlo vedenie povedať Valverdemu, že Coutinho je záložník a Semedo hrá lepšie ako Roberto.

LaBrie

1
2019-01-15 16:05:52

100 bodov :)))))))

Nalim

11
2019-01-15 12:11:37

Čítal som že Morata prestúpil tiež do Sevily, takže bude sedieť sko v Barci?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.