Zvládne Barcelona odvetné stretnutie španielskeho pohára proti Levante? Katalánci si v prvom súboji z Valencie prekvapivo odviezli prehru 1:2. V domácom stretnutí na Camp Nou tak už musia zabrať. Podarí sa im postúpiť do štvrťfinále? Nenechajte si ujsť tento dôležitý duel v priamom prenose TU!

„Barca hrala úvodný zápas v pozmenenej zostave a bez Messiho. V odvete už však nastúpi v silnom zložení. Hráči Levante vedia, že nemôžu byť zalezení v obrane a čakať kým ich Barcelončania prestrieľajú, a tak sa musia pokúšať o gól aj oni,“ vyjadril sa vo svojej analýze tipér havinko159. Jeho tip? FC Barcelona vyhrá, ale dostane gól pri kurze 2,06. Súhlasíte?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Neyoo

-1
2019-01-17 21:28:56

Vie niekto podrobnosti ohľadom toho že može byť Barca vyradena z CdR kvoli Chumi-mu ? Práve som čitala že ju možu vyradiť lebo Chumi nemohol hrať a hral.

el_dominiko

2
2019-01-17 21:55:19

Dúfam, že to nie je pravda

praseks

5
2019-01-17 21:57:43

Sme stale v hre. Nie je to pravda :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.