FC Barcelona po víťazstve nad Levante 3:0 postúpila do štvrťfinále Copa del Rey. Na tlačovej konferencii po zápase sa tréner Blaugranas vyjadril aj k situácii s Chumim. Vraj nemal na prvý zápas nastúpiť, no nie je to pravda.

Existujú pochybnosti o tom, že Chumi mohol hrať v prvom zápase s Levante. Môže byť Barca z pohára vyradená?

"Vôbec nepochybujem o tom, že v zajtrajšom žrebe nebudeme chýbať. Sme presvedčení, že sme urobili všetko dobre. O Chumiho situácii som vedel veľmi dobre. V Barcelone B bol suspendovaný na jeden zápas a nemohol som ho využiť na zápas s Eibarom, no na zápas pohára áno. O tom, čom sme urobili, sme presvedčení. Držali sme sa predpisov. Je to nad slnko jasné. V prvom zápase hral Postiga, pritom bol v predchádzajúcom ligovom zápase vylúčený. Čítajte predpisy logickým spôsobom."

Pozdáva sa vám Carlos Vela?

"Je to hráč iného tímu. Rešpektujeme všetkých. Prestupový trh je otvorený."

Arthur a Arturo Vidal hrali spolu od začiatku

"Je to dobrá kombinácia. Busquets odohral posledné dva zápasy a považujem za vhodné, aby si odpočinul."

Čo sa zmenilo v porovnaní s prvým zápasom?

"Boli sme schopní dostať sa spod presingu a nájsť si priestor. Boli sme veľmi nebezpeční."

Prečo hral Suarez? Nebolo to nebezpečné?

"Nech hrá. Do konca zostávalo 30 minút a vyhrávali sme 3:0. Gól od súpera nám mohol spôsobiť problémy. Myslel som na to, aby som vystriedal Coutinha, ktorý mal za sebou 180 minút hry."

V akej situácii je Malcom? Počítate s ním?

"Áno. Má svoje veľmi dôležité prednosti a chceme ich vidieť. V nedeľu máme ďalší zápas a Malcom sa môže ocitnúť na zozname povolaných."

zdroj: marca.com
foto: sport.es

Martinos

-33
2019-01-18 08:42:30

Pan trener, nemusite rozpravat taketo recicky na Malcomovu adresu. Vsetci totiz vieme, ze nemate guraz na to, aby si ten chlapec zahral. Lutujem chlapca, co tu prisiel za tazke prachy, ma velky potencial a takto ho nechavate vyhrievat tribuny... Pre neho sameho bude lepsie, ked od nas odide, inac si presedi najlepsie roky na lavicke a dostane sa do zapasu max v pohari na polcas.

Zmazaný užívateľ

22
2019-01-18 09:15:26

tie papagaje co vedia stale len VALVERDE, VALVERDE a VALVERDE zacinaju byt uz trapne

Junior

24
2019-01-18 09:21:03

..ako by si to spravil ty? Ked nehral napr. Dembele, bolo to tu plne o tom ako odchadza. Potom nehral Coutinho, pise sa ako nema formu a bolo chybou ze odisiel z Anglicka. Nebude hrat Suarez, tak hrame zapas bez hrotaka. Posadis Messiho? -na konci roka budes vyplakavat ako Ronaldo berie dalsiu zlatu loptu/kopacku. +su tu dalsi hraci ako Rafinha(kym sa nezranil), D.Suarez alebo donedavna Munir..

povedz mi ako by si to rotoval ty, tak aby boli vsetci spokojny? Valverde robi dobru robotu a statistiky su toho dokazom.

lovefootball

7
2019-01-18 09:32:53

O tom talente Malcoma mam dost pochybnosti.

saamci

-11
2019-01-18 08:48:33

Je pravda že včera sme hrali pekný útočný futbal ale hrali sme proti 12. tímu z tabuľky takže nebuďme až taký nadšený. Naša sila sa ukáže proti kvalitnejším súperom. Visca

ximpp

11
2019-01-18 10:23:16

12. tým tabulky španělské ligy je podle mě pořád soupeř na úrovni, všechny tyto týmy hrají podstatně lépe než v nedávné době a není jednoduché je porazit. Navíc se podívej na bodové rozdíly v tabulce(např. 5 bodů na poháry).
Já jsem kritikem špatné i defenzívní hry, ale včera to mělo šťávu, tak buďme spokojení.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.