Hovorca FC Barcelona Josep Vives poskytol rozhovor viacerým médiám, aby vysvetlil situáciu s Chumim. V médiách sa totiž objavila informácia, že Chumi v prvom zápase osemfinále Copa del Rey proti Levante nemal nastúpiť, pretože mal byť suspendovaný na jeden zápas.

"Sme prekvapení. O tejto situácii sme nevedeli. Dozvedeli sme sa o tom z tlače. Na stole však nemáme nič. Situáciu sme analyzovali a dospeli sme k záveru, že nasadenie Chumiho v pohári je v súlade s predpismi. Federácia nemala žiadne námietky."

"Je zaujímavé, že niekto z federácie prezentoval protichodné názory, ale nám nebolo doručené nič. Situáciu Chumiho sme konzultovali. Má licenciu na pôsobenie v Segunda B. Nižšie sankcie platia na rovnaký typ súťaží. Také je naše stanovisko. Akákoľvek interpretácia predpisov by mala byť poskytnutá strane, ktorej sa to týka."

"Zápas sa odohral pred týždňom. Je čudné, že tieto informácie sa objavili pár hodín pred odvetou. Uplynulo priveľa času na to, aby mal niekto až teraz výhrady k tomu, čo sa stalo predtým."

"Ak si Levante myslí, že je to vhodné, môže podať návrh na prešetrenie."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

PETERKRIZAN

-31
2019-01-18 12:25:38

JA BY SOM UZ PREDAL LEN,VARMALENA ,UMTITIHO A SAMPERA A KUPIL STREDNEHO UTOCNIKA A LAVEHO BEKA,TO MUZSTVO JE SKVELE

freerider22

7
2019-01-18 15:33:22

ty si asi necital nadpis, o com je tento clanok

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.