Tréner FC Barcelona pred zajtrajším zápasom s Leganes absolvoval tlačovú konferenciu, na ktorej komentoval aktuálne témy zo sveta futbalu.

Prvý zápas Barcelona prehrala

"Je zrejmé, že v tom zápase sme nehrali dobre. Niektoré zápasy je potrebné jednoducho ubiť, inak sa môže skončiť zle. Inkasovali sme 2 góly v priebehu 2 minút. Leganes hrá teraz podobne, s piatimi obrancami, ktorí sa držia blízko pri sebe. Dobre pracuje takticky a inkasuje málo gólov. Musíme sa mať na pozore, pretože je to tím, ktorý veľmi dostupuje a má hráčov, ktorí dokážu zakončovať akcie. Získať tri body na začiatok jarnej časti je pre nás veľmi dôležité."

Čo musí urobiť Malcom, aby sa dostal do vašich plánov?

"Hráč chce hrať a strieľať veľa gólov a to isté chce aj tréner. Hráč musí ukázať, že v tíme má svoje miesto, že dokáže strieľať góly a pracuje na tom, aby sme inkasovali menej gólov. Neprosím Malcoma o nič, čo by som nevyžadoval od zvyšku. Má skvelé schopnosti, ktoré je vidieť na trávniku. Dúfame, že nám pomôže."

Situácia s Chumim

"Viem, že sa o tom veľa hovorilo, ja zas môžem zopakovať to, čo som povedal po zápase. Mám dojem a vedomosť o tom, že sme postupovali správne. Prečítal som si kódex a myslím si, že sme chybu neurobili. Viem, že niekto si to môže interpretovať inak. Nemám pochybnosti o tom, že sme postupovali správne."

Nabitý kalendár so Sevillou v pohári

"Kalendár je o to ťažší, pretože Sevilla je kvalitný súper. Vieme, že ak postúpime do ďalšieho kola, budeme hrať veľmi často. Musíme urobiť zmeny a niektoré situácie zhodnotiť. Našťastie sa môžeme spoľahnúť na ďalších hráčov, ktorých môžeme rotovať. Hovorím napríklad o Vermaelenovi. Musíme káder rotovať, ale vždy myslíme na víťazstvo."

Umtitiho zdravotný stav

"Umtiti je v procese rekonvalescencie a má sa dobre. Presný čas jeho návratu nepoznám, ale dúfam, že sa tak stane onedlho. V podstate preto je s nami, aby sa onedlho vrátil do hry."

Zasiahne rotácia aj Messiho?

"Samozrejme, že vám to nepoviem, ale beriem to do úvahy tak isto ako odpočinok aj pre iných hráčov. Je to jedna z možností."

zdroj: as.com
foto. facebook

Chleba123

9
2019-01-19 19:43:41

... Na každé konferenci řekne že počítá s malcomem, že je dobrý a pomůže nám, ale pak ho nedá do nominace. To je tak posranej že se bojí říct že sním nepočítá?

Radovan

22
2019-01-19 19:48:34

Ked vravi ze s nim pocita, tak s nim pocita..ci si myslis ze si malcom uz ani raz nezahra?

freerider22

6
2019-01-19 20:04:47

Otrepaná diplomatická fráza

ARTURMELO

-5
2019-01-19 20:38:33

" Dufam ze nam pomoze" keby ho daval hravat tak by nam pomohol ale nedava toto hovori aj o dembelemu no ale dembele narozdiel od Malcoma hra

maros1

12
2019-01-19 20:48:33

Ten chlapec na mňa pôsobí že tak veľmi chce byť úspešný, až je oplašený. Hoci uz vsietil pekné kúsky a rozhodol niektoré zápasy

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.