Leganes má po včerajšom zápase ťažké srdce na rozhodcov, ktorí uznali gól Luisa Suareza. Podľa Leganes nemal platiť, pretože brankár Cuellár bol faulovaný Suarezom. K situácii sa vyjadril hráč Recio, ktorý bol na videorozhodcov veľmi nahnevaný.

Gól nemal platiť

"Prítomnosť systému VAR má za následok, že sme nahnevaní ešte viac. Podľa mňa to bol faul, kontakt s brankárom v pokutovom území je faul. Sme nahnevaní, pretože sme tvrdo pracovali a vydržali sme až do 50. minúty."

"Myslel som si, že situácia v lige sa zlepšila, ale keď štyri osoby 5 minút sledujú jednu akciu a nie sú schopné ju zhodnotiť... Rozhodca povedal, že došlo k minimálnemu kontaktu a tak gól tak platí. Na takýchto štadiónoch, proti takýmto tímom nás to hnevá ešte viac. Mali by brať do úvahy, že skupina hráčov tvrdo pracuje, aby odtiaľto vyviezla pozitívny výsledok."

"Vedeli sme, že keď príde Messi, zápas sa zmení. Vtedy sme nemali loptu, ale naša práca bola dobrá."

zdroj: marca.com
foto: facebook

BayernMunchen

9
2019-01-21 10:36:11

A ake by bolo skore bez toho golu ufnukanci z leganes?
A co tak povedat ze Cuellar mal mat aspon 2 cervene. Prvu cervenu po neustalom zdrzovani kazdej rozohravky a druhu po umyselnom udere do suareza mimo hry. Ale to by sme museli byt trochu objektivni ze vy ufnukanci.

jarolamo

-2
2019-01-21 11:15:19

Červenú za zdržovanie hry ? To nemyslíš vážne...

BayernMunchen

-2
2019-01-21 11:34:14

Napisem ti to tak aby si to pochopil aj ty lebo si zjavne spomaleny. Za zdrzovanie hry sa bezne dava karta po 3-4 zjavnych zdrzovaniach. Kedze Cuellar zdrzoval aspon 10 krat, dostal by jednu zltu po 4 a dalsiu napr po dalsich 4 zdrzovaniach, co by bola cervena. Pravidla platia pre vsetkych nielen proti barcelone. Uz chapes?

AndreasGerardi

12
2019-01-21 11:30:38

Tak ak by hotový útočník nešiel do takých lôpt, nebol by útočník. Suarez jednoznačne trafil najprv loptu, takže aký faul? Lebo brankár? Ak by ju vykopol z ruky tak sa nieje o com baviť.

revco

-9
2019-01-21 12:50:12

Jasné, že útočník do takých lôpt musí ísť, ale na prvom mieste musí byť vždy zdravie. Futbalové pravidlá musia chrániť brankárov, ktorý idú do súboja rukami alebo celým telom. Toto bol jasný faul. To kto sa dotkol lopty skôr je v tomto prípade irelevantné. Bol tam jasný kontakt, gól nemal platiť a Suárez by mohol byť rád len za žltú kartu. Ak rozhodca tvrdí, že došlo len k minimálnemu kontaktu, tak klame a nemal by svoju funkciu ďalej zastávať. Stačilo pár centimetrov a brankár mohol mať otras mozgu alebo ešte vážnejšie zranenie.

Jhonys

9
2019-01-21 12:25:27

zákrok hodnotit nebudu, ale to jeho vyjádření mě dostalo - on to bere tak, že s námi hráli pomalu vyrovnanou hru nebo že si dokonce zasloužili bodovat, což mě úplně udivuje :D jim se povedl jeden jediný útok a to bylo vše, v zápase byli jednoznačně horší...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.