Po zápase Barcelony s Leganes tréner Blaugranas Ernesto Valverde hovoril o góle Luisa Suareza či zranení Ousmane Dembélého.

Páčila sa vám viac Barcelona s Dembélém v prvom polčase či tá s Messim v druhom?

"Obe. Myslím si, že vo všeobecnosti sme zahrali dobre. Súper sa veľmi stiahol a dostať sa do pokutového územia pre nás nebolo jednoduché, pretože priestory pred šestnástkou boli veľmi preplnené. To sme však očakávali, no verili sme, že v istom momente budeme schopní vymaniť sa spod presingu."

Dembélé

"Bolo to drobné podvrtnutie členku. Počkáme do zajtra."

Striedanie Aleñu?

"Zápas sa zablokoval, pretože súper strelil gól a musel som zmeniť počiatočný plán. Aleñá odohral dobrý zápas, ale myslel som si, že bude lepšie, ak sa Messi stiahne do stredu poľa a Coutinho a Dembélé zostanú na krídlach. Rakitič mal v tom prípade zabezpečovať stred poľa."

Čo chýba Coutinhovi?

"V hre je aktívny. Niekedy efektívne, niekedy menej efektívne, ale chce mať loptu. Máme radi, ak sú hráči odvážni a Coutinho je taký."

Čo si myslíte o akcii s gólom na 2:1?

"Nevidel som ju. Z úrovne trávnika sa mi zdalo, že gól padol podľa pravidiel. Mne je jasné, že kontroverzie sa nekončia aj napriek prítomnosti VAR. Chyby budú vždy, podobne aj kontroverzie. Chyby treba akceptovať. Úplne to nevyrieši ani VAR ani rozhodca robot."

Zlepšuje VAR futbal?

"Nikdy to nebude ideálne. Vždy budú diskusie. VAR eliminuje hrubé chyby, ale vždy zostane nejaký priestor na chyby na jednej či druhej strane."

7 minút nadstaveného času?

"Štvrtému rozhodcovi som povedal, že sme prekonali rekord."

zdroj: as.com marca.com
foto: facebook

jokerito

19
2019-01-21 09:53:44

Myslím, že za včera nemôžete na Valverdeho povedať ani makke f...

Gabrieloo

7
2019-01-21 10:15:13

Nechcem do toho vrtat , lebo nam to vcera mozno aj pomohlo pri tom gole. Ale nerozumiem tomu pouzivaniu VAR. Teda nerozumiem ze kedy sa rozhodca ide pozriet a kedy nie. Lebo vcera rozhodca nebol tak blizko aby sa tak suverenne rozhodol ze gol plati. a teda moja otazka je, ze VAR moze pouzit kedykolvek ak si chce nieco overit, alebo najpr musi dostat info od VAR rozhodcu ze chod sa na to pozriet alebo ako. Lebo to ze uznal gol s tym som ok. aspon z dvoch zaberov sa naozaj zdalo ze najprv zasiahol loptu a potom brankára. Ale to ze sa na to nesiel ani pozriet to ma dost prekvapilo. Ak viete niekto ako to je. Tak to sem napsite nech negooglim ako blazon.

DINHO_10

5
2019-01-21 10:29:41

Rozhodca rozhoduje kedy si video pozrie a prerusi hru, ak si je isty, ze situaciu videl.rozhodne aj bez.videa a zdrziavania hry

BayernMunchen

-4
2019-01-21 10:42:15

Nie je pravda. VIDEOROZHODCA rozhoduje kedy si ma ist hlavny pozriet situaciu. Goly, fauly na cervenu a identifikaciu hracov kontroluje vzdy videorozhodca, ak si je isty povie rozhodcovi vysledok ako napr ofsajd, kde si moze pekne situaciu zastavit, alebo ked si nie je isty povie hlavnemu nech si ide pozriet opakovacku lebo je to nejednoznacne.

jokerito

3
2019-01-21 10:57:59

Podla man je to tak ze videorozhodca da upozornenie ale rozhodca rozhodne ci si to pozrie. aspon tak som to odpozoroval z toho co som zatial videl.

BayernMunchen

2
2019-01-21 11:30:45

No a odkial vies ze videorozhodca ho na nieco upozornil?

Alek

1
2019-01-21 16:22:19

tak ako tvrdi jokerito sa to uvadza aj v tých pravidlach o VAR ci co to je

Babco

-3
2019-01-21 11:00:12

Takto by mal rotovat stale, aby nehral naraz Sergio a Raktic.
Zaklad na na velke zapasy
Ter Stegen
Semedo - Pique - Umtiti - Alba
Arthur - Sergio
Dembele - Messi - Coutinho
Suarez
za priaznivého stavu,
↑ Rakitic ↓ Sergio
↑ Alena ↓ Messi
↑ Malcom ↓ Suarez
moj nazor

jarolamo

-2
2019-01-21 11:12:09

Takže u Komára to bolo DROBNÉ podtvrtnutie členku....Hmmm...Možno z lavičky to tak vyzeralo...Alebo by Erno mal zabehnúť k očnému...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.