Kevin Prince Boateng má za sebou oficiálnu prezentáciu v prvom tíme FC Barcelona. Útočník ochotne pózoval novinárom, majúc na drese číslo devätnásť a médiám ako blaugrana poskytol i svoju prvú tlačovú konferenciu. Boateng neskrýval svoje obrovské nadšenie. 

Spokojnosť

"Ďakujem za naskytnutú príležitosť. Som neuveriteľne šťastný, tieto dni sú neuveriteľné. Je to pre mňa obrovskou cťou, chcem si to užiť a vyhrať, čo len bude možné."

Pocity

"Je to neuveriteľné. Včera som ešte smútil, lebo som sa musel rozlúčiť so skvelou skupinou ľudí v Sassuole, ale dnes cítim, že sa mi naskytla obrovská príležitosť, ktorá sa jednoducho nedala odmietnuť. Do Barcelony by som aj pribehol, nepotreboval som ani lietadlo. Keď som to počul, hovoril som o tom so svojím agentom a myslel som si, že som v sne. Som šťastný a naplnený."

Úloha

"Viem, že sem neprichádzam do základnej jedenástky, budem sa však snažiť pomôcť, ako to len pôjde."

Messi a Suárez

"Hrať po ich boku je obrovskou cťou, jeden je najlepším futbalistom celej planéty a druhý jeden z najlepších taktiež. Sledoval som ich v televízii a hovoril som si, že hrať po ich boku je veľkým darom."

Zranenie

"Cítim sa fantasticky, v sobotu som odohral za Sassuolo celý zápas."

Pozícia

"Vo veku takmer tridsaťdva rokov mi dokonale sedí post deviatky, ale pre tím je dôležité mať hráčov, ktorí sú všestranní. Najlepšie sa však cítim, prirodzene, práve v strede útoku."

Real Madrid

"Som hráčom Barcelony a najlepší hráč z najlepších hráčov je Messi, už to hádam za tých desať rokov stihol dostatočne demonštrovať."

La Liga

"Je to najdôležitejšia súťaž na celom svete, hrá sa tu najpohľadnejší futbal. Sú tu tí najsilnejší a najlepší a ja po ich boku chcem hrať."

Las Palmas

"Toto pôsobenie mi pomôže. Španielsko je tak trochu mojím domovom a s La Ligou už mám nejaké skúsenosti."

Copa del Rey

"Ak by to bolo možné, chcel by som hrať, pochopiteľne, hneď teraz. Rozhodne až tréner, no ja som tu na to, aby som hral."

Zdroj: marca
Foto: marca, sport

Marian

20
2019-01-22 18:40:02

Boatenga prihoďte do tipovačky. V pohári má šancu, že ho Valve postaví.

Patresinho10

37
2019-01-22 18:48:46

Osobne som zaňho rád, pretože viete ako sa hovorí? Za málo peňazí, veľa muziky! A dúfam, že potvrdí svoje kvality.
Vítaj, bráško!!! ????

Exxo

23
2019-01-22 19:58:28

Podla mna moze prijemne prekvapit. Je to bojovnik a makac a navyse bude extremne namotivovany, tazko mohol pocitat s tym ze bude mat niekedy sancu este hrat za velkoklub a nieto Barcu.

mazanyhrac

11
2019-01-22 20:29:30

Mám z toho úžasný feeling. Myslím že to bude skvělý doplněk. A pokud se mu bude dařit,vybicuje to Luise na sobě makat. Vím že to je rozdíl,ale vzpomněl jsem si na to,jak k nám šel Henrik Larsson, všichni se strašně divili,ale on nám tehdy hodně pomohl.

Ortiz

-5
2019-01-23 01:48:21

Nbude na nej zadnej tlak, muze hrat uplne v pohode a jen prekvapit

Fishinko

3
2019-01-23 06:11:25

zas tak bez tlaku nebude podla mna.. ked nastupis za barcu to na teba dolahne tak ci onak.. a pokial sa od neho cakaju goly co i len ako od nahradnika, tak tam ten tlak bude

Ortiz

-1
2019-01-23 15:17:31

mas pravdu .. debile

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.