Okrem toho, že počas svojho pôsobenia v prvom tíme FC Barcelona tvorili jeden z najúspešnejších ofenzívnych tridentov celej futbalovej histórie, si traja Juhoameričania vytvorili fantastický vzťah a sú dodnes skvelými priateľmi, hoci jeden z nich zvyšnú dvojicu medzičasom opustil. 

Lionel Messi, Luis Suárez a Neymar boli pod Luisom Enriquem azda najkvalitnejším a najpotentnejším ofenzívnym trojlístkom na celom svete. Argentínčan, Uruguajčan a Brazílčan si skvele rozumeli ako na trávniku, tak mimo neho a obrovský rešpekt voči sebe navzájom prechovávajú dodnes, i keď Ney už pôsobí v Parku princov. 

Suárez, ktorý sa tento utorok zúčastnil reklamnej promo akcie značky Puma v Berlíne, podporujúc tak jedného zo svojich hlavných sponzorov, zároveň poskytol novinárom krátky rozhovor. Luisito hovoril o Neymarovej situácii v Paríži. "Dúfam len, že Neymar si svoje pôsobenie vo Francúzsku užíva a že neprikladá priveľkú dôležitosť špekuláciám novinárom, je to, koniec koncov, mimoriadne zrelý chlapec," komentoval El Pistolero. 

"Zo všetkých strán počúvame o Neymarovi. Neymar tu, Neymar sem... Musíme ho len nechať užívať si pôsobenie vo svojom družstve. Bolo to jeho rozhodnutie a netreba o tom viac diskutovať," dodal barcelonský útočník, ktorý v súčasnej sezóne zaznamenal už pätnásť presných zásahov. 

"Musí sa venovať výlučne tomu, čo robí, pretože je v tom fantastický. Musí sa sústrediť na futbal. Dnes je už pritom možné asi úplne všetko," zakončil. 

Zdroj: sport
Foto: sport

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.