Gerard Piqué zablahoželal Seville k víťazstvu a priznal, že súper bol lepší, než Barcelona. Obranca však nestráca nádej a verí, že Blaugranas postúpia ďalej.

Premárnená príležitosť

"V prvom polčase sme mali jednu veľmi dobrú šancu a v druhom sme po inkasovanej góle trochu zariskovali, aby sme vyrovnali. Po protiútoku sme však dostali druhý gól. Sevilla bola lepšia, gratulujem jej."

Výkon zriedkavo hrajúcich hráčov

"Máme vyvážený tím a tréner chce, aby sme hrali všetci. Hrali sme dobre, no súper využil svoje šance. Ihrisko FC Sevilla nie je jednoduché bez ohľadu na to, koho postavíte hrať."

Odveta

"Pred nami je odveta, ale teraz zápas s Gironou... Ak dokážeme zmazať náskok, je to dobré, ak nie, vždy zostávajú aj ďalšie roky."

Odpočinok pre Messiho

"Či Messi zahrá v odvete? To záleží od trénera."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Fishinko

6
2019-01-24 08:18:40

presne tak, ostávajú ti dalšie roky, kedy budeš hrať už len tieto zápasy lebo v základe budú iní

Prosteja

7
2019-01-24 08:39:18

Ved to je len pohar treba ligu majstrov

emiliano

5
2019-01-24 10:16:19

Súhlasím s Piquem, už som povedal, že ten pohár máme stále a nikto si ho neváži. Pre mňa je dôležitá liga a LM, to CdR doprajem Seville i Realu. Inak pri tom druhom góle zaspal Lenglet, za ním je hráč a on o tom nevie a zbadá ho, keď doráža loptu. Hráč, najmä obranca, vždy musí vedieť, kto je za ním. Toto nebola situácia, keď je tam pred bránou mela, to bol center po zemí úplne prehľadne očakávaný. Bola tam šanca Coutinha a neviem, čo mu je, jednoducho netrafí bránu, všetko mu ide vedľa či nad. Je vo veľkej nepohode.

LaBrie

6
2019-01-24 12:23:28

Lenglet dokonca pri druhom gole prudko zabrzdil, ci si myslel, ze bude utocnik v ofsajde, ale bolo to netakticke....oba goly sme dostali z pravej strany sestnastky uplne volnymi neobsadenymi hracmi po centroch z lavej strany.....obrana pri oboch goloch uplne prepadla. A dalsia vec, nechapem, ako po strate lopty Coutinha, dvoch rychlo utociacich hracov supera nedokaze nikto zastavit. Aspon ucelovy faul za polovickou aj za cenu ZK. Oni sa mi kolkokrat zda radsej riskuju ZK za recnenie....

Gabrieloo

4
2019-01-24 10:45:12

Aj ked si myslim ze s pohara vypadneme. Myslim si ze to tak nemuselo byt. Fakt je jeden, Zastupitelsnost niektorých postov nie je teda hlavne Alba, tie pokusy co tu valverde skusa je nezmysel. Aj ked za mna osobne vcera semedo sa tam nestratil. Ale co je podla mna uz fakt tak valverde nevie rotovat a tie rotovnaia co robi on su uplne na nahodu bez akejkolvek strategie a konceptu. Myslim si ze Messi a spol budu hrat v odvete a s Messim urcite mame na to aby sme naskok zmazali. Uvidíme ako dopadneme v LM, ale tam je to vzdy 50 na 50. Ako sme minuly rok videli staci jeden zly den. Tak aby sme neskoncili tak ze budeme radi ak vyhrame LIgu. Ja som sa tesil a s pohára a stale si myslim ze to nie je pravda ze LM sme nevyhrali kvôli CdR. Ale kvôli tomu ze valverde rotuje nezmyselne. Raz da troch neskusenych obrancov vedla seba. Raz da troch nezohratych utocnikov vedla seba z troch a aj v zalohe to miesa neustale. Aj ked rotuje hracov musia tam byt hraci ktory su aspon trocha zohraty spolu. Tak ostava dufat ze dembele sa vrati v rovnakej forme a ze messimu forma vydrzi. aj ked o neho sa bojim najmenej ved je to messi :-D

PETERKRIZAN

2
2019-01-24 12:11:15

postupime

BayernMunchen

3
2019-01-24 13:51:42

To si hovorime uz 5 rokov o lige majstrov....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.