Barcelona drží v La Lige víťaznú sériu. Sedem zápasov za sebou nestratila ani bod! Zotnú Blaugranas aj Gironu (v kurze 1,38), ktorá z predchádzajúcich siedmich ligových stretnutí nevyťažila žiadny triumf? Tipnite si a priamy prenos sledujte TU.

Hráči Girony sú bez výhry už sedem ligových duelov, v ktorých zaznamenali len 4 bodíky za štyri remízy a tri porážky. Naopak Barcelona šliape ako dobre namazaný stroj. V tomto prípade sa tak ponúka tip na úspech Kataláncov v handicape –1,5 (1,98). Šesť zo spomínaných siedmich výhier Messiho a spol. skončilo minimálne o dva góly!

„Barca nastúpi v plnej sile a pôjde jednoznačne za víťazstvom. Girona pod vedením barcelonského odchovanca Eusebia Sacristána hrá extrémne ofenzívny futbal a od tejto filozofie v domácom zápase určite neupustí. Malé katalánske derby si všetci hráči budú užívať naplno. Všetky ofenzívne ladené mužstvá sú pre Barcu vodou na mlyn,“ myslí si, že v zápase uvidíme aspoň 3 góly (kurz 1,52) tipér Lucullus. Necháte sa inšpirovať jeho analýzou?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite, natipujte si svoje prvé stávky za 15 EUR zadarmo a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.